Torsdag

Igår va helt kaos… Väldigt omtumlande dag. Fick göra en ultraljudsundersökning på hjärtat kl 8 på morgonen. Sen vid lunchen så kom Malin från THIVA och hälsade på! Sa hejdå för nu men tänker att så mycket som jag ska vara på sjukhuset så kommer jag träffa dem igen. Men de e lyxigt att de kommer och säger hejdå till mig. De gillar jag!
Sen väntade jag på en lungröntgen. Lungröntgen fick jag göra halv två. Sen kom goa hasse och hämtade mig vid röntgen. De va kul! Han e så go!! Blir så glad varje gång jag ser honom. Vi tjötade lite sen önskade han mig lycka till hemma!

wpid-IMG_20131010_151223.jpg
En bild på oss! Precis innan jag hoppade in i duschen. Sen va de dags att åka hem! Har inte suttit i framsätet i bilen sen jag blev sjuk så det var väldigt speciellt. Så go känsla. Sån skillnad att komma hem denna dagen! Ingen pump, inga batterier att tänka på, inget jobbigt ljud hela tiden. Så härligt helt enkelt! På vägen hem såg jag alla vackra färger på träden som e nu. Det har jag knappt sett på sjukhuset. Så de var fint. Antar att jag uppskattar småsaker ännu mer nu…

wpid-IMG_20131009_152152.jpg
En go bild på mig och mami precis innan vi åkte hemåt. Riktigt gött att vara hemma. Valde att vi skulle äta tacos igår, för jag har ju inte fått äta grönsaker på sjukan. Såååå gott var det! Muuuhums! Sen på kvällen kollade jag, mamma och pappa på en go film. Så en riktigt bra hemmadag helt enkelt.

Vi fixade även med mina mediciner, ut med de gamla och in med de nya! Fick lite ångest när man ställer fram alla piller och delar upp dom. Känner att behöver jag verkligen äta alla dessa piller jag har framför mig? Här är en bild på hur mycket det är.
wpid-collage_25.pngFörstår ni min ångest? Vänstra bilden är de gamla pillrerna som ska ut. Men samtidigt så kommer de bli färre piller och det är ju inte så farligt! Detta är bättre än att äta massa piller och ändå ha en pump. Nu har jag mitt nya hjärta som slår så himla fint för mig! Lycka! Whoopa. Funderar dock på att öppna ett eget apotek… Hah .. Nä men de e mycket piller i alla fall.

Det e som sagt mycket känslor men jag tror det blir bättre snart. Idag känns de iallafall bättre med allt. Har fortfarande inte tagit hand om alla väskor o skit från sjukhuset så de får jag fixa någon dag i veckan. Men tänker mig att de löser sig. Det är nog bra att landa lite innan man sätter igång med allt.
Tog på mig vanliga kläder idag, jeans och en fin topp! Jag känner mig så glad! Så skönt att slippa tänka på de jävla klockorna som hängde ivägen. Helst ville man ju täcka dem, så då var man tvungen att tänka efter lite extra i klädval…
Meeen det behöver jag ju inte längre!! Nu e de bara jag som ska få plats i kläderna! Mycket enklare! Så känslorna just nu e väl lycka helt enkelt! Idag ska vi äta lyxig fisksoppa som pappa lagar. Han e bäst på det! Så det ska bli härligt. Sååå skönt att man får go mat när man kommer hem!
wpid-IMG_20131010_150105.jpgAvslutar med en bild på mig från idag. I made it!! Nu e de bara till att fortsätta att kämpa så att jag blir starkare och starkare! Känns så skönt att nu blir det inga fler operationer. Har extremt ont i min fot och den funkar fortfarande inte. Har väldigt ont i bröstbenet också men det kommer ju bli bättre! E så glad! Wie! Förhoppningsvis e hela familjen hemma sen så kan vi äta en go middag tillsammans allihopa. Det ska bli mysigt!
Nu ska jag bara vila och slappa, så får jag komma igång sen antar jag!

E så tacksam för all hjälp och allt stöd jag fått längs vägen! Är säker på att det har hjälpt mig klara av allting. Det plus kämparglöd är en riktigt go kombo!

Ha de sålänge!! 😀

14 reaktioner på ”Torsdag

 1. Wohoo! Du är äntligen hemma 😀
  Vad fin du är på bilden poff!!
  Lotta har klippt sig också ser jag – vad fint de var!
  Pussar <3

 2. Har varit inne här och läst varje dag, Gud va du har kämpat Sofia!! Så fantastiskt kul att höra att du fått komma hem och kan börja fortsätta livet! Kramar maja

 3. Härliga Sofia!
  Känner igen det där med alla mediciner! Min dotter hade ett tag i början 54 piller. Men det ordnar sig, det blir färre med tiden!
  Lycka till nu, i ditt nya liv, jättekramar, Gerd♥

 4. Ja! Vekligen- YOU MADE IT!!! Du är fantastiskt bra poff!! Så härligt att se din framgång i detta! Underbart!!!:) kramar <3 mysigt att du njuter av mat, familj och friheten!:)

 5. Fantastiska fina Sofia!! Du har verkligen kämpat för att komma dit du är idag. HEMMA!!
  Hemma hos dina nära och kära. Din resa har varit helt otrolig, och jag är väldigt glad över att fått vara med på den. Du är, som jag sa häromdan, en riktig hjälte.:-)
  Ta hand om dig och den fina gåvan du har fått. Njut av livet och ha det så gott.
  Hälsa mamma och farsan Baloo!

  1. Heej Petra! Jaa, va jag har kämpat,känns så skönt att jag fått åka hem nu! Jag njuter verkligen av livet! Ska hälsa mina päron. 🙂

 6. Sofia jag är så glad för din skull att du är hemma! Du är en så stark och fantastisk tjej. Många stora kramar!!!

 7. Så fantastiskt bra gjort Sofia! Och vilken underbar bild på dig och Lotta, ni strålar!
  Lycka till nu och njut, slappa, ät & må gott. Hälsa familjen. Största kramen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *