Ett tag sen sist..

poffen
Tjoo,

Nu e jag tillbaka. Jag har lyckats få godkänt i Fysik C, så nu är det bara kursen i Matte som jag har kvar! Wohoo, känns så gött, snart ska jag nog bli klar med basåret på Chalmers. Men efter fysiktentan så har jag känt mig helt slut, även varit febrig lite då och då. Så jag orkade inte plugga så mycket till tentan i matte E som jag hade i tisdags. Så det blir nog en omtenta i början av juni. Nu ska jag försöka kämpa in i det sista så jag blir klar med den sista tentan och kan göra lite roligare saker än att plugga.
Hade riktigt roligt i tisdagskväll. Var på en fest och fick äntligen dansa loss riktigt ordentligt. Så skönt, vad jag har saknat dansen. Älskar att höra musiken och bara skaka loss. Det är mer än ett år sen sist jag orkade/vågade dansa…

Men i tisdags vågade jag för jag känner inte alls att jag har lika ont i bröstkorgen som jag haft innan. Det kändes bra med hjärtat också, pulsen kom igång och jag hade energi. Kroppen klarar och orkar så mycket mer nu än innan jag fick hjärtstoppet. Jag behövde inte oroa mig för att svimma, jag kände mig inte yr och hade ingen obehagskänsla. Behövde inte förbereda mig inför det värsta och leta efter någonstans att sitta om jag skulle svimma. Hjärtat pumpade på som det skulle och det kändes så braa. Min kropp är helt fantastisk på att läka och vid det här laget så vet ni nog hur tacksam jag är över att få finnas kvar och att min donator valde att donera…

Jag är verkligen så glad och lycklig över att detta är möjligt. Att allting fungerar (förutom känselbortfall på en del ställen och skadat ben). Hade skenan på foten så jag kände mig lite osmidig men efter ett tag så glömde jag nästan av att jag var begränsad. Så nu är jag mycket gladare.. 🙂 Får jag dansa så är jag glad, får jag ha en rolig kväll så blir jag ännu gladare!

Meen jag antog att jag mådde bättre än vad jag kanske gör. Så jag tror jag åker in till Sahlgrenska för att ta lite prover idag. Vill kolla så att allt är bra med kroppen. Är så trött och det har jag varit länge nu, sen har jag ingen matlust alls och har inte haft på en vecka… Har väldigt ont i halsen igen. Det känns inte riktigt bra i kroppen så det skulle vara skönt att kolla upp det… Men jag tror inte att det ska vara något farligt. Vi får se och hoppas på det bästa!

24 reaktioner på ”Ett tag sen sist..

 1. Vad glad jag blir när jag ser DITT glada ansikte:-)
  Då vet jag att du mår lite bättre igen. Ja, ut och dansa och ha kul, du är så värd det Sofia:-)
  Skönt att du fixar skolan också.
  Tveka aldrig att ringa eller att åka till Sahlgrenska, dom finns där för dig.
  Varm kraam till dig!

  1. Hejsan P, jaa det är riktig lycka det där! Så skönt att känna den lyckan igen! Jag fixar inte riktigt skolan, hoppas jag ska klara matten nu, hoppas!!! Kämpa kämpa 😉 Ja det känns skönt att man kan komma på dropin när man är som oroligast. 🙂 Kraam saknar dig!

 2. Pingback: yrkizyxm
 3. Pingback: prednisolone ac
 4. Pingback: priligy 60mg
 5. Pingback: metformin amazon
 6. Pingback: plaquenil canada
 7. Pingback: lasix to buy
 8. Pingback: neurontin 600 mg
 9. Pingback: buy modafinil usa
 10. Pingback: ventolin pill
 11. Pingback: zithromax 250 mg
 12. Pingback: plaquenil medicine
 13. Pingback: albuterol ventolin
 14. Pingback: zithromax pfizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *