Snart biopsi igen…

image

Tjo,

igår var det pillerdag. Inte den roligaste dagen i veckan men helt klart den viktigaste. Fixade alla piller för det känns så skönt att ha det gjort för en vecka framåt. Mina piller höll på att ta slut förra veckan så det var väldans tur att jag såg det och hann beställa nya i tid. Annars kan det bli lite kämpigt.. Nu har jag alla mediciner som behövs igen. Fick åka till sjukhuset och hämta ut Valcyte eftersom det fattades medicin för 3 dagar. Ville inte hämta ut en ny burk med 60 tabletter i när jag endast behöver 6 av dem. Speciellt inte eftersom det är en såpass dyr medicin. Så nu har jag medicin tills min 9-månaders biopsi som är nästa vecka. Fattar ni?! Det har gått 9 månader sen jag transplanterades och det går inte riktigt att beskriva känslan.. Stort är det iallafall och jag hoppas att allt ser bra ut! 🙂

En sak som jag fortfarande inte känner att jag kan lita på är att mitt bröstben har läkt ihop. Det sitter nog kvar i huvet sen de nämnde att jag kanske skulle få en titanplatta fastskruvad i bröstbenet för att hålla det stabilt. Så nu tvivlar jag lite på om bröstbenet verkligen klarar sig utan titanplattan. Är rädd att det inte håller.. Har en del ont på lite olika ställen i bröstkorgen men försöker anta att det bara är muskulärt. Det känns bara dumt att tro att det inte har läkt ihop ännu. Hoppas jag kan bestämma mig för att det har läkt ihop snart!

Är glad för denna midsommar kan jag tom vara med på en fest, det hade jag aldrig vågat tro för ett år sen. Då hade jag nyss fått komma hem från sjukhuset med min hjärtpump vid min sida. Äntligen blivit ”fri” från sjukhuset.
Det känns helt overkligt och jag är så himla glad att det är som det är nu! ^^ Så glad.

9 reaktioner på ”Snart biopsi igen…

 1. Hej hittade din blogg och läser den ofta, min man kommer troligen få gå igenom en transplantation också efter han haft 2 infarkter och hjärtat har bara 30% kapacitet. Känns nervöst detta

  1. Hej Angelica,
   jag kan förstå att det känns nervöst. Inte konstigt alls… Jag var väldigt orolig själv och det är ju klart man är det. Vad jobbigt för honom, hoppas han inte behöver vänta alltför länge på sitt nya hjärta. Efter transplantationen så blir det bara bättre och lyckan är stor när man börjar få tillbaka energin. Hoppas det går bra för er nu, hör av dig om du undrar något.
   Kram Sofia

 2. Oj,vad tiden har gått fort:-) Snart kan du fira 1 år! De du:-) 🙂
  Be dom kolla ditt bröstben om du känner dig orolig. Du måste få känna dig trygg med att allt är bra.
  Önskar dig och familjen en skön och härlig midsommar:-)
  Kraam till dig!

  1. Hejsan Petra, visst har det gått fort. Jag tänkte be om att få se röntgen bilderna vid biopsin. Så kan jag själv få se att det ser ut som det ska. ^^ Ja, de hälsar tillbaka, lite försent med glad midsommar men vi kan hälsa att du ska ha en go sommar istället. Stor kram tillbaka

 3. Tack! Det får du och dina nära o kära också ha:-)
  Ska jobba några veckor till innan jag kan sparka av mig skorna och njuta av sol, bad o ledighet:-)
  Hoppas du får den skönaste sommaren ever:-)
  Kraam!

  1. Ja, hoppas vi kan ses snart! Vi får ordna den där fikan som jag hörde att du och mamma pratat om. Härligt för dig me sen semester nu när vädret e så kasst. Kram till dig <3

 4. Pingback: lindamedic.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *