Att dansa med lam fot, går det?

image
Jag och Annika innan balettklassen

Igår hade jag lite extra hård träning. Jag började dagen med ett styrkepass. Efter det hade jag det mysigt med farsan och åt riktigt go Sushi till lunch. Helt plötsligt bestämde jag mig för att haka på min kompis Annika och prova på att ta en balettklass för första gången sen allt hände. Jag tog en avancerad balettklass för varför ska man göra det lätt för sig? 😉
Det gick faktiskt riktigt bra, förvånansvärt bra! Det som är lite knäppt är att när jag står där så känns det precis som innan, som om det inte hänt något. Som om jag skulle kunna utföra alla trix igen. Men när jag börjar röra på mig så känns det såklart i musklerna och lite i bröstbenet. Det gör inte ont i bröstbenet, mest obehagskänsla. Men det är lätt att glömma att jag är svagare än innan så jag slutade i tid innan det blev för avancerat. Jag vill ju inte skada mig nu när jag äntligen kommit såhär långt med träningen. ^^ Om ni undrar så vill jag inte bli ballerina igen men jag tycker det är grymt bra träning för kroppen med dans, speciellt balett. Som svar på frågan går det att dansa balett med lam fot?  Njäe, de tror jag inte. Jag har ju inte det problemet längre så det kan jag inte svara på. ^^ (Min fot behöver bara bli starkare och sluta göra ont… )

Det märks att balett är bra träning för att idag har jag världens träningsvärk. Har sååå ont men det är superbra, det betyder ju bara att jag blir starkare! 😀 ❤

6 reaktioner på ”Att dansa med lam fot, går det?

    1. Oj va spännande Bengt. Stort beslut du har tagit! Fantastiskt att du har gjort valet att rädda någon annan. Det är inspirerande om något! Ska definitivt kika in på din blogg. Hoppas att allt går bra för dig! Tack!

  1. Hej Sofia!

    Ränderna går aldrig ur, så du kommer alltid att minnas och kunna ta dina steg. Härligt att du kan och skönt att du inte längatar att bli ballerina utan är redo för nya utmaningar.
    Ha en skön söndag. Kramis

  2. Pingback: lindamedic.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *