Fler behandlingar på g…

Hejsan,
Det blir två inlägg idag då jag har så mycket att berätta. Först lite dystra grejer och sen lite mer positivt.

Det har varit en ganska tung vecka. Fick beskedet att de vill ge mig 2 behandlingar. Först ett dropp i mellandagarna som sänker immunförsvaret och sedan en behandling på 5 dagar där de sänker immunförsvaret ytterligare. Känns riktigt segt för det sägs att det ska vara en tuff behandling. Förhoppningsvis har jag tur och får inte så hemska biverkningar. Vi får se…
( Om ni är nyfikna och vill veta mer så kallas den sista behandlingen plasmaferes)
De hoppas att denna behandling ska göra att jag mår bättre så småningom. Jag vågar nästan inte hoppas för jag orkar inte bli besviken ännu en gång… Men jag tror ändå att innerst inne så finns det alltid lite hopp om att det ska gå… Min vilja är stark, synd att den inte kan påverka hjärtat så att det blir bättre. Skulle vara skönt att bara kunna komma överens med kroppen om att den ska lösa detta och bli kompis med hjärtat.

Uuh.. Men jag tänker såhär, skönt att jag får fira jul hemma! Skönt att jag fick veta det nu så jag kan göra lite roliga grejer innan behandlingarna. 🙂
Och tänk om jag kanske mår bättre än på länge efter behandlingarna. Det skulle vara världens bästa födelsedagspresent!

2 reaktioner på ”Fler behandlingar på g…

 1. Japp, en tuff behandling. Men det är lite som att ta i med hårdhandskarna som dom gör detta. Alla är så måna om dig o vill att du ska må bra☺
  Jag håller tummarna för att du inte ska känna av biverkningarna så mycket, o ffa att du kommer att må mycket bättre.
  Att fira jul hemma är det bästa som finns, klart att du med ska göra det.☺
  Kraam?

  1. Känns skönt att alla är så måna om mig. 🙂 Ja vi får hoppas att jag slipper det värsta.
   Ja det är mysigt!!! Hoppas du haft en bra jul och gott nytt år!
   Kraaaam <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *