Om mig


poffen_blogg2poffen_blogg5
Bakgrund:

Livet för mig har alltid varit fullt ös vad jag än gjort. Jag har gått Svenska Balettskolan i Göteborg, där gick jag från 4:an till 9:an. Jag sökte sedan in till gymnasiet i stockholm, kom in och valde sedan att börja gymnasiet på Kungliga Svenska Balettskolan. Det har varit en otroligt intensiv resa med slit, smärta men även fullt av glädje och kämparglöd. Efter att ha slutat trean bestämde jag mig för att kämpa med dansen på egen hand i Göteborg tills jag hittade något annat intressant att ge mig på.
Dansen visade sig ge mig många skador, men skadan i ryggen var den som gjorde mest ont. Så jag bestämde mig för att börja jobba och då tog jag ett arbete på ICA. Då upptäckte jag hur kul det var att helt plötsligt ha pengar! Mina pengar! Vad ska man hitta på? Jag gjorde de mesta, festade en del, åkte utomlands och jag hade bestämt mig för att slösa mina pengar. Hade ett riktigt roligt år!
Sen lite av en slump sökte jag in på Tekniskt Basår / Chalmers… och jag kom in!
Så då va de dags att ge sig på plugg igen…Jag trodde att ja var bra på fysik, matte och kemi…. men jag kunde inte mycket… Så de blev väldigt intressant och jag lärde mig väldigt mycket.
Jag jobbade samtidigt som jag pluggade, valde också att festa mycket. Hade riktigt kul och njöt verkligen av livet!
Sen hände det som inte får hända, mitt hjärta slutade slå. Jag fick ett hjärtstopp på Centralstationen i Göteborg den 27/3 2013. Detta kan du läsa mer om HÄR

Många frågar om jag har fått en ny syn på livet efter allt som hänt mig och det har jag faktiskt fått. Jag har insett att jag kanske inte behöver hinna med allt på samma gång, just nu. Låta saker ta lite tid och vara mer i nuet. Sitta och slappna av ibland, njuta bara av att få finnas till.
Ta kontroll över mitt liv och göra mer aktiva val. Ha respekt för mig själv och känna att livet verkligen är något värdefullt som jag måste ta vara på innan det är försent. Våga vara mer kärleksfull i vardagen och berätta hur mycket min familj och mina vänner betyder för mig.

Ta vara på livet helt enkelt, för vem vet vad som händer imorgon?

tillhör poffen.se