Elak fot…


ond fot
Usch… Idag e ingen bra dag alls.. Jag har jätteont i min fot. Som vanligt…Vet inte vad jag ska ta vägen.. Smärtan e så brutal.
Det känns som att man har på sig en alldeles för liten sko och har dragit åt det hårdaste man kan. Det känns som att den sover och det pirrar i den konstant. Det känns också som att någon konstant gör tusennålar på den. Ändå har jag ingen känsel. Den går inte ens att lyfta upp när jag går utan hänger bara.
Denna smärtan har jag hela vägen upp till knät. Som tillägg till denna smärtan så har jag också som knivar som skärs igenom foten och benet hela tiden. Jag vet faktiskt inte hur jag ska orka med det här längre. Det finns liksom ingen ände på hur ont jag ska ha.

Jag tycker att det räcker med att gå och dra runt på en pump. Nu ska jag förutom pumpen stå ut med sådana smärtor i foten att man inte ens vet vart man ska ta vägen till slut. Jag har ingen aning hur jag ska klara av att gå runt med min onda fot. Jag får inte heller någon tillräcklig hjälp. Antar att det kanske beror på att jag inte klagar tillräckligt.
Men jag vet inte hur man ska kunna klara av att ha så ont och samtidigt gå runt och klaga. Jag är inte sån. Jag är tålig av mig och det vet jag. Tyvärr straffas man för det. Så jag antar att jag får väl börja klaga igen. Men jag är så himla trött på att vara sjuk…
Jag orkar snart inte med denna smärtan mer.. :/

Ska nog försöka sätta mig ner och pärla lite och distrahera mina tankar. Försöka tänka mig bort lite och göra något fint! Får se vad de blir. Kollar lite på kläder och hittar massa pennkjolar och har nu bestämt mig för att när jag väl blir frisk, då ska jag shoppa loss och skaffa en helt ny garderob! Så nu har jag något sådant kul att se fram emot iallafall. Försöker skaffa lite sådana delmål för att klara av tillvaron.. Ta det steg för steg liksom! Men gud vad jag ser fram emot det!

wpid-collage_8.png
Sen kommer mina kompisar hit på middag! De blir skönt. Båda ska flytta härifrån så de ska bli skönt att träffa dom innan de sticker iväg! Supergoa e dom så det blir härligt. Får se vad de blir för mat, brukar äta tacos vanligtvis när de e här så vi får se om det blir samma idag! Så jag har iallafall något positivt att se fram emot idag!!! Wi! Har tagit sprutan nyss me så den jobbiga biten är över! Så de ska blii riktigt mysigt!


11 svar till “Elak fot…”

  • Hej Annelie, Nä gikt e de inte. Verkar va en nervskada jag fått efter att ha legat ner för länge när jag låg på intensiven. Sjukdomshistorian kommer nog upp inom en snar framtid så kan du förstå vad det kommer ifrån. Kram

 1. Fy fasiken:( förstår verkligen att du inte pallar att va sjuk längre..men din strategi gillar jag. Delmål is the shit! Du är värd alla blusar, toppar, pennkjolar i världen ! Jag tänker så mycket på dig poffis<3 mys det va att prata lite idag. Krya ! Kram S

 2. Men fy vad tråkigt!! men du är grym och kommer bli bra snart :))))
  Du kan leka med smink som distraktion, det är en sån grej som inte tar slut, man kan alltid hitta på något nytt att testa, och sen så är det alltid bra att kunna sminka sig susperbra :))) jätte kram!! <3

  • Hej rim! Ja de e segt… Ja de kanske jag får börja göra.. Jag har ju lite olika hobbies så kan ju lika gärna skaffa en till! Kram till dig med 🙂

 3. Läser din blogg och det känns skönt att veta hur du mår. Fick höra av dina föräldrar tidigare i somras då det åt middag här hur det gick för dig. Du är helt en stark människa. Fortsätt kämpa

  • Hej Felicia, va trevligt att du följer min blogg. Nu e de ialf ännu bättre styrkemässigt än va de va då de va hos dig! De känns ganska skönt. Hörde att de verkar gå bra för dig med 🙂 Tack, jag kämpar på!

 4. Fy vad jobbigt! Du får säga till om foten om dom kan hjälpa dig för sådär ont ska du väl inte behöva ha plus allt annat 🙁
  Vad mysigt att hänga skulle vilka hänga med er <3 puss du är grym poff!!

  • Hej lojs! Hah det går inte ens att räkna på fingrar och tår hur många gånger jag sagt till dem.. :/ Det gäller bara att kämpa lite till.. Tyvärr… Tack! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *