Söndag!


Ja, igår var en dag utan alldeles för hemska smärtor. Vi har höjt grunddosen med morfin så nu håller smärtan i bröstkorgen sig lite mer på en bättre nivå!
Min fot gör helt sinnes ont… Som om den bestämt sig för att göra ännu mer ont bara för att jävlas… Så seegt :/ Har beskrivit smärtan tidigare, de knivar jag berättade om, de har kommet mycket oftare det senaste :/
På kvällen fick jag lite morfin intravenöst och vilken skillnad de e. Får slappna av lite helt plötsligt. Den hjälper lite på foten, tar bort den värsta smärtan.

Vart lite småledsen igår också…Knepigt hur det bara kommer över mig ibland. Blir för mycket helt enkelt…
Ska få prata me en kurator på måndag för att kunna hantera allt som hänt det senaste… Alldeles för mycket har hänt för att kunna klara av det själv… Familjen hjälper till och stöttar och det känns iallafall jätteskönt. Att jag har en go bas att stå på mitt i allt de sjuka..
Jag kan ibland känna mig väldigt ensam här på sjukan, har inte riktigt orkat vara jättesocial med de andra patienterna när jag haft så ont.Men de kommer väl.
Idag tog jag en till sovmorgon men de tyckte personalen inte riktigt om… Hehe.. Så de kom in och väckte mig 2-3 ggr.. 3 gången kände jag att de kanske va dags att gå upp. Men de händer inte mycket på helgerna här så det kändes lite onödigt att gå upp kl 8.00. Men nu är jag ialf uppe. Personalen e riktigt go på denna avdelningen! Känns skönt, kan man känna sig tryggare.
Mamma kmr förhoppningsvis snart. Vi (pappa) har fixat en dvd till mig på rummet så nu kan vi kolla gossip girl och goa dvdfilmer. Så de blir nog en riktigt mysig dag 🙂 Ska jag va ärlig så känns det ganska skönt att de regnar lite och inte e superfint väder nu när jag ligger inne på sjukhus. Blir lite mysigt när man hör regnet som smattrar..
Ska träna lite idag med.. Gå några varv runt avdelningen helt enkelt. Sjukt mycket att göra idag…. 😉


11 svar till “Söndag!”

  1. Ja du har haft det så otroligt tufft länge, länge. Det är inte konstigt alls att du är ledsen ibland. Nu börjar du slappna av efter den senaste pärsen och har ett nytt läge att rätta in dig efter, igen. Ta fram envisheten och gå dina rundor och träna så är du snart hemma. Skickar styrkekramar, även om jag är en tunnis så blir det i alla fall kanske lite styrka.

  2. Det måste vara så jobbigt att ha så ont, jag kan nog inte ens föreställa mig. Du är så stark ! Åh! Gossip Girl <3 finns typ inget bättre 🙂

  3. Ja du min goa syster dotter dotter Sofia, jag läser och följer din blogg och är helt facinerad på att du är så otroligt duktig och stark. Du har gått igenom så mycket och verkar bara bli starkare och mer determinerad att klara av det hela trots alla operationer och smärta. Nu är du nästan framme iallafall och det värsta är över snart och alla smärtor kommer att vara ett minne blott. Du kan gå med högt huvud och vara så stolt över dig själv för du har varit helt otrolig. Bara sista biten kvar nu!!
    Jag översätter så gott jag kan för Celina, stora björnkramar från oss. Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *