Sovmorgon!

image

image

Idag har ja tagit sovmorgon och till och med fått frukost på sängen 😮 lyx! 😉
Tänkte fräscha till mig lite för sen får jag fiinbesök! Matilda kommer hit! De ska bli riktigt kul att träffa henne, var ett tag sen. Så härligt att vi för en gångs skull bor i samma stad igen.
Vi har liksom flyttat om varandra. När jag flyttade till stockholm för att börja gymnasiet där då flyttade hon från stockholm tillbaka till gbg. Så ja, mysigt att va i samma stad igen! :)
Om ni ser bilderna där uppe så e de mina mediciner som jag tar just nu. Huuuur många som helst är det. Stora tabletter e de också så tur att jag inte har några större problem med att få ner pillrerna. På lådan med mina mediciner så har en sköterska målat lite färgglada piller. Tyckte de va jättemysigt! Man kan ju försöka göra det till att bli en trevlig upplevelse nu när jag ska ta piller varje dag livet ut.
Lite knepigt det där. Jag har gått från att vara frisk och kanske ta piller ibland pga huvudvärk eller migrän. Nu ska jag ta piller varje dag, morgon o kväll… Jättekonstigt känns det… Men pillermängden kommer ju minska med tiden, så ja löser det här. Men det är en knäpp omställning… 
Så nu har jag fått ansvaret att dela upp mina mediciner själv sen kommer de och kollar av så att det är rätt mängder. Tydligen kommer jag vara tvungen att väga mig varje dag också. Pga dansen har jag hållt mig undan vågar för att inte bli besatt av siffran som står och få en ätstörning. Men jag får väl försöka vara klok och bara få in det som en vana! :)

Det löser sig men det är mycket nytt! Nu ska jag gå några varv runt avdelningen så jag kan ta mig härifrån så fort som möjligt! 😉

7 reaktioner på ”Sovmorgon!

  1. Det var mycket att hålla reda på. Men som du själv säger så blir det ju en rutin, och nu är ju läget sånt att du inte kan välja bort det. Konstigt hur det kan bli. Vilken tur att du är så underbart, härligt ENVIS! Du är bara BÄST! Största Kramen.

  2. Vad glad jag blir att du fått ett nytt hjärta! Du är en riktig kämpe Sofia, underbart att se! Jag kan tänka mig att du förgyller vårdpersonalens tillvaro du med. Fortsätt med träningen så kommer du snart vara på fötter igen!! Kraam

  3. Visst är dom fantastiska på avdelningen, kan det vara Emma som målat på kartongen? Kramar och styrka till dig! Hur många varv klarar du runt kvarteret?

  4. Oj vad många mediciner, du är en kämpe Sofia . Hoppas vi kan få komma och hälsa på snart när du mår lite bättre. Puss och kram <3

  5. Hej! Jag hittade din blogg av en slump genom Flashback men har sedan följt den direkt i stället för tråden på Flashback. Det har varit intressant att följa dig så här långt. När det blev tyst nu ett tag så blev man ju lite fundersam på varför. Om det var så att du hade fått beskedet du ville ha eller att du hade blivit sämre. Därför så blev jag SÅ glad när jag i dag såg att du fått ditt nya hjärta. Grattis! Hoppas du blir piggare snabbt nu och kan återvända till den vardag du hade förut.

    /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>