Söndag


Idag har varit en ganska go dag. Tagit det lungt hela dagen. Haft både pappa och mamma här, de e mys!
Skulle ta en promenad utomhus idag i de fina vädret, riktigt gött me solen. Träffade en sköterska från THIVA,  Vitor. Kul att han kom ner! Igår hade jag besök av Petra och Malin, även de från THIVA. Fullt hus! 🙂
image

Här ovan är en bild på mig och Vitor från dagens promenad. Tog på mig färgglada byxor idag för man blir så himla deppig av sjukhuskläderna. Har även prickiga stödstrumpor! Klackarna i taket 😉 Inte så matchande kanske men i alla fall inte deppiga färger…
image

När man går runt här dag för dag, så hör man de ena som e värre än de andra. Helt sjukt vad människor går igenom bara för att få leva. Många e så otroligt starka!
Jag tänker på när man möter olika filurer på stan, man har verkligen ingen aning om vad personen som står framför en har gått igenom… Helt otroligt…
Jag är ju en av dom, som kämpar och sliter för att en dag bara kunna få njuta av livet igen. Köra på, ha kul och äta gott! Det längtar jag efter!
Jag längtar efter att få sova på mage, längtar efter att inte ha ont, jag längtar hem…
Längtar efter att kunna hänga med kompisarna igen, kunna gå ut och dansa, kunna få dansa balett. Håller tummarna på att foten blir bra och slutar göra ont!
Det är inte långt kvar nu, bara att kämpa på så e jag nog snart där. Jag har tidigare skrivit att jag även längtar efter den dagen då jag bara kan titta tillbaka på dethär och känna att wow va långt jag har kommit. Kan redan nu se det faktiskt. Det är sån otrolig skillnad bara när jag går.
Så stabil som jag är nu har jag inte varit sen detta hände. Hela denna citkusen e så kaos, men jag är påväg ur den & det går faktiskt ganska fort! Men de e långa dagar….

Det jag vill säga med allt detta är väl att man ska njuta av livet innan det är försent. Man har ingen aning om vad som kan hända. Så ta vara på livet och välj dina fighter!


5 svar till “Söndag”

  1. Åh!!! Fina färger! Bra ide poff 🙂 man blir himlans glad av färg 🙂 och även fina insikter du får & delar med dig av, det är så fint! Man behöver höra det ofta. Annars glömmer många lätt hur värdefullt livet är! <3 du kämpar så himla bra!!!!!

  2. Så härligt du kämpar!
    Att ha fått Livet till skänks igen, är fantastiskt! Jag har ju en dotter som levertransplanterades för snart 21 år sedan, så jag känner igen medicinerna och all svaghet efter en stor operation.
    Varm kram, Gerd♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *