Träna träna trääna


Idag hade jag ingen hjälp utav en sjukgymnast så jag fick klara mig själv. Gick superbra men nu e jag heeeelt slut!! Cyklade i 10 min på en motionscykel och har gjort det i några dagar nu. Det blir faktiskt lättare för varje gång!

image

Så ser gymrummet ut. Med fin utsikt ^^


image

Här är en del av mitt träningsprogram. Men eftersom att jag inte får lyfta något me mina armar så kan jag knappt göra halva träningsprogrammet…
Ska bli skönt när bröstkorgen läkt ihop och jag kan få börja träna mage och armar. Det ska bli härligt.
Idag kommer mamma, Emma och lilla Olivia. Så de blir mysigt sällskap. Får hoppas att det är en glad bebis som kommer hit! Sen kommer några från hjärtavdelningen och hälsar på också. Var ett tag sen jag såg dem sist så de ska bli kuul!

image

Funderar på att gå ut idag när det är så himla fint väder. Man får ju passa på helt enkelt! Får se om jag orkar det idag efter all träning och alla besök.
Nu e det mat igen. Känns som att de enda man gör här är att äta. Mat hela tiden. Synd att maten inte e go… :/ Hoppas på att det är ätbart!
image

Fick ett paket idag också! Mysigt 🙂


2 svar till “Träna träna trääna”

  1. Bra gjort Sofia, bara cykla på. Du kommer längre och längre för varje dag..Det är synd att du inte kan använda dina armar. Jag låg inne i 10 veckor och jag blev så trött på armövningarna, så frågade om jag inte kunde få hjälpa till lite i matsalen. Så jag torkade av borden och då hade jag ju lite cirkelrörelser med armarna. Men det man egentligen visa att man kan, för då får man hjälpa till meddesamma när man kommer hem också. Jag var hemma på permis helgen efter 4veckor, skulle komma tillbaks på sön. kväll för att ta dom sista proverna innan jag blev utskriven på måndagen. När jag kom tillbaks så talade man om att jag hade fått CMV, så det blev 6 veckor till för dropp morgon och kväll. Jag kände inte av Cmv:et så det långtråkigt, men min man kom varje eftermiddag med fikakorg. Så vi gick ut och satte oss i parken och fikade, jag kunde ju inte gå på kondis… Vi ska ju inte vistat bland en massa folk i början….Viist är det kul och få presenter och kort, har allt kort och brev samlade i min speciella låda, där ligger dagboken från intensiven också. Kan inte fatta att det är jag när jag läser boken. Kommer ihåg att jag sa ofta om saker eller händelser, men det är ju jag…
    Ha det gott/Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *