Fredag!


image

En flummig bild på mig! Ska bli skönt att komma hem sen o få sminka sig igen och ha fina kläder åså! 🙂 De saknar jag!

Igår hade jag finbesök av Marie med familj! Var jättekul att få träffa henne och se hur mycket bättre hon mår. Även visa upp hur välmående jag är redan nu!


Marie har haft samma hjärtpump som jag- berlin heart excor och hon är nu hjärttransplanterad. Hon kommer vara på tv4 imorgon kl 8.40 så vill ni höra hela hennes historia är det bara att slå på tvn.
Hon kom upp till mig redan när jag låg på intensiven och det besöket betydde väldigt mycket för mig. Då kom hon med maskinen och visade upp sig och visade att det är möjligt att komma upp ur sjukhussängen.
Det behövdes kan jag säga! Trodde aldrig jag skulle kunna bli stark nog att ta mig därifrån!
Sen dess har vi hållt kontakten och setts så ofta som möjligt.
Så de va kul att ses igen, när båda är maskinfria!
Hade även brorsan och hans tjej+ barn här och såklart även mamma och pappa. Så härligt! Fick äta pizza!! Sååå gott!
Sen fick jag en fin spya på mig från Olivia, hah sånt händer! ^^ Så mysigt med en liten bebis!
image

Idag har vart en go dag trots brist på sömn. Låg vaken inatt till kl 5. Då kommer nattsköterskan in och undrar vad jag sysslar med. Då sitter jag och virkar för till slut gav jag upp dedär med att få somna. Haha, han såg väldigt förvånad ut. Till slut lyckades jag i alla fall somna vilket var skönt! Några timmars sömn!
Tränat lite idag och även fått hjälp med specifik träning för min onda fot. Det verkar vara lite mer aktivitet än jag trott i foten. Minimal rörelse e det men det är någonting som händer i foten. Detta har jag längtat efter. Ett enda liiitet tecken på att foten vill komma tillbaka! Så nu har jag fått ett program med övningar som jag ska göra 2-3 ggr per dag.
Hoppas att det också ska hjälpa mot de hemska nervsmärtorna för de tar kål på mig. Det är jättekämpigt att gå runt med dessa smärtor dygnet runt.

image

Så nu har vi också plåstrat in foten och benet i plåstret som ska hjälpa mot smärtorna. Hoppaaaas!
Fått lite mer besök idag av läkare och även Vitor som jag har en bild på här i ett tidigare inlägg.
Frågade läkaren som opererade mig hur stort mitt hjärta var, då sa han 4 ggr så stort. Helt sinnes om det stämmer! 😮
Det är så kul att träffa dem och visa hur mycket bättre det går för mig! Tackade också läkaren för att han sytt ihop maskin-slang-hålen så fint. Om det ändå ska bli ärr så kan det ju vara skönt om de är någorlunda fina! 🙂 Det är dom!!

Sen kom min kompis Lovisa hit och uppdaterade mig lite om vad som händer på chalmers. Jättemysigt att ses igen och jag känner mig väldans mycket gladare och lugnare nu. Så skönt, tror att skillnaden märks ganska tydligt! Snart kan jag träffa mina vänner ännu mer! Inte sjukhusbesök utan middagar mm. De ska bli härligt! Så hon sällskapade mig ett tag idag!

image

Mamma köpte garn till mig så nu när jag lärt mig ska jag göra ännu mer små djur, haha! De blir fint! Ikväll ska jag unna mig att bara slappa, det förtjänar jag!!


5 svar till “Fredag!”

  1. Roligt att höra att du känner en förändring i foten. Du förtjänar verkligen att slappa lite.
    Tänker på dig Sofia.

  2. Hoppas att foten har börjat läka, någonting händer ju nu. Håller med morfar att du förtjänar att slappa, perfekt sätt för kroppen och hjärnan att hitta nya krafter. Är nyfiken på vad det blir av din virkning. Hästen är ju så söt, och den andra strorörade kossan ? var speciell men också söt. Sköt om dig nu & trevlig helg. Kramar.

  3. Hej Sofia!!!
    Skönt om foten blir bra igen, att den slutar och göra ont. Kan tänka mej att du är trött på allt ont…Jag såg Marie på TV i lördags, känslig som man blivit så rann tårarna när hon berättade sin historia…
    Ha en trevlig helg/Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.