Pyssel å träning!


image

Idag har vart en seg men skön dag. Tränat lite i skoogen. Gött med höst, det är så himla fint ute nu. Tog en runda me pappa mitt på dan. De va gött!

image

Sen tog ja hand om min gamla kanin. Brorsan städade buren och jag tog på mig munskyddet för att sen borsta honom lite. Han fäller päls året runt. Så här har ni före och efter bilder på 10-åringen.

image

Visst blev han fin? 🙂 Så himla söt e han ändå. Så gammal! En fighter han med! 😉

Har även virkat klart två minions idag som jag redan gett bort. De verkar bli poppis men får se om jag orkar göra flera… :p Här e dom i alla fall:

image

Riktigt söta!! Är riktigt nöjd med resultatet.  Eftersom att jag inte hade något mönster att gå efter så kändes det väldigt kul att de blev såpass fina! 🙂

Nu e de dags att laga mat! Får se vad de blir för något… Tror att det blir chili con carne! ^^


6 svar till “Pyssel å träning!”

 1. Vad duktig du är Sofia! Dom blev ju sååå fina dina minions!:)
  Vilken härlig dag du verkar haft även om den också var lite seg <3

 2. Många aktiviteter idag, fina små virkade figurer, fantastiska foton från promenaden, o så lilla Ludde, fin som bara den! Kram

  • Ja, fullt upp mormor! Kul me de figurerna, att jag lyckades! Ja de va så fint ute, så söt min lilla Ludde. Kram till dig med!

 3. Hej Sofia!
  Håller med dej, vi måste hjälpas åt att nå ut med budskapet om donation. Det är ju det att man inte vill donera, utan man brukar inte allvar med att fylla korten..Alla människor ska ju deklarera då kunde man ju även fylla i en ja eller nejruta för donation.
  Härligt att se dej så pigg/Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *