Kväll


image

Tjääna!
Idag har jag åkt runt lite. Kollade bland annat vilken dator jag ska köpa… Har faktiskt ingen aning om vilken de blir… :/ Så om du som läser denna vet en bra dator jag kan köpa såå kan ni gärna säga vilken. Vill ha den till att kunna surfa och till skolarbeten sen har jag inga krav direkt… Den ska hålla länge, vara snabb att starta upp och den ska va lätt att ta med sig. Men de kanske de flesta är?

Annars så har vi i familjen ätit tacos idag. Sååå gott! Så härligt att kunna äta sallad och färska grönsaker nu när man är utanför sjukhuset. Kunna äta ihop med familjen. Sen har vi mest myst och slappat! 
Har livemusik som brorsan sitter och spelar här hemma också, de e värt! 🙂 Underhållningen står bebis Olivia för!

image

image


5 svar till “Kväll”

  1. Vad mysigt det ser ut! 😀 Du får hälsa familjen! Jag har en macbook pro retina den är grym så den kan jag verkligen rekommendera. Snabb, enkel och smidig och sen är den snygg också 😉 haha! KRAM på dig <3

  2. Det är ju fullt ös på dej tjejen, har läst dina senaste inlägg nu. Klantade mej i tisdags när jag skulle hoppa på cykeln, trillade och fick cykeln över mej. Är helt blåslagen, mina nyinköpta byxor har nu ett stort hål på knäet.

    Visst är det gott med grönsallad igen, jag blev transplanterad i Lund och vår dietist är ganska hård. Jag fick inte äta sallad på säkert 4 månader efter ingreppet…Men nu njuter jag men det sköljs femtioelva gånger. Tråkigt att vi inte kan äta salladsbord ute…
    Håret blev jättefint…
    He de gott/Kram Lisa

    • Hejsan Lisa, klart det är ös! Slippa ha den maskinen och ljudet runtomkring mig. Så härligt att kunna göra lite som man vill 🙂 jobbigt dedär me cykeln och tråkigt för dig att du inte fick äta sallad i början. Å tack! 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *