Seg dag 🙂


image

Pärlar lite idag! Blev riktigt nöjd med dessa två! Funderar på att börja sälja smycken men får väl se om de finns något intresse först. Snart ska jag röra mig inåt mot stan, kanske kan kolla om någon av mina kompisar kan ses… 🙂

Go slö dag idag! Behöver nog dessa mellan dagarna, där man kan sega lite 🙂
Har fått en jättejobbig biverkan av medicinerna… 🙁 Smakar beskt i min mun hela tiden, vet inte hur jag ska bli av med det… Jättejobbigt för maten blir ju inte jättegod när man har en besk smak från början i munnen. Så får kolla upp det med läkaren på tisdag. Sen har jag också fått en biverkan när jag sköljer händerna i varmt vatten. Då känns det som om jag har doppat handen i snö och sen sköljer handen i jättevarmt vatten… Knepig biverkan… Förhoppningsvis går det att byta ut någon medicin. Får hoppas på det!!

image

Så idag myser jag runt och pysslar lite! Skönt att inte alltid vara på språng 🙂


6 svar till “Seg dag :)”

  1. Ja du är verkligen fin! Frisyren är perfekt, toppen jättesöt med för den delen. Det trista är ju dina biverkningar, smakupplevelsen är ju viktig. Hoppas det ordnar till sig snart.
    Ha en bra helg och hälsa familjen. Många kramar från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *