Lite shopping, fika och lite Skavlan…


Idag har jag varit iväg lite! Åkte med mamma in till stan. Hon hade ett möte där och jag skulle träffa en kompis under tiden. Jättemysigt!
Så kul att kunna känna sig lite normal igen och komma tillbaka till vardagen lite. Tror det är jätteviktigt att ge sig ut!

Kul att ses igen! Så skönt att få vara själv och träffa mina kompisar!
Sen åkte jag iväg med min svägerska och lilla Olivia. Hon växer så det knakar så det är bara till att köpa nytt! Köpte en jättesöt pyamas till henne 🙂 Sen blev de strumpor till mig själv, mina har nämligen försvunnit. Får se när de kommer fram!
Hann med en till fika däremellan. Blev väldigt trött efter idag men det är bra, då vet jag lite vart gränsen går för nu.
Sen har jag mest vart hemma. Farmor och farfar har varit här och sen kom även mormor och morfar. Nästan släktträff ^^ Vi åt även tacos idag! Såå gott!

image

Kollade även på Skavlan. Riktigt intressant avsnitt. Tycker att man ska se det! Mäktigt var det. I den sista intervjun så kände jag igen de hon beskriver om att vakna upp på ett sjukhus och inte veta vad man varit med om. Vara sövd och inte förstå vad som är verklighet eller inte. Inte kunna prata. Jobbigt, men va stark tjej! Hon har verkligen talets gåva, riktigt mäktigt att se. Rekommenderar det starkt! Riktigt mod i den tjejen! Lägg namnet Malala på minnet om ni inte redan gjort det! 🙂


8 svar till “Lite shopping, fika och lite Skavlan…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *