Hipp, hipp hurraa 🙂


image

Idag är det min bror Karls födelsedag! Min älskade bror! ♥ 🙂 Så vi åkte till Kalle, Emma, bebis Olivia och hunden Nadja. Vi sjöng för Kalle och gratulerade honom. Vi lyckades komma i tid, inte ofta det inträffar… Hah. Kanske var tack vare den extra timmen vi fick idag?

Riktigt trevligt och go cheesecake fick vi också. Mums 🙂 Hoppas han gillade presenterna. Träffade naturligtvis också Emmas föräldrar, bror och hans fru. Så där var vi ett tag och hade de gött sen tog vi oss hemåt.

image

Dagen till ära hade jag lockigt hår! Så skönt att kunna ha det som jag vill och klä mig som jag vill. På sjukhuset ville de hela tiden borsta mitt hår och då blir det bara fluffigt och knäppt. Inte lockigt och bra. Antar att det är för att håret blir tovigt när man ligger i sängen mycket. Men annars borstar jag inte håret. Så nu är det skönt att jag kan göra som jag vill, se ut som jag vill, få bestämma själv helt enkelt. Uppskattar verkligen det nu när jag vet att det inte alls är självklart.

image

Här ser ni hur gröna fingrar jag har… Till vänster på bilden ser ni rosen jag köpte för max två veckor sen. Sen ser ni farmors fina blommor till höger. De växer fortfarande i hennes trädgård, då har man gröna fingrar.
Frågade mamma varför vi aldrig hade blommande växter, bara gröna. Då svara hon för att de dör annars. Så jag bestämde mig för att lösa det och få blommorna att leva. Det går sådär,är nu inne på andra blomman… Får se om jag blir bättre, får väl försöka att rädda den… Annars får det väl vara tredje gången gillt?

Har i helgen försökt städa iordning. Tycker det är så himla skönt när det är städat! Så kämpat en del. Tror att det är riktigt bra träning faktiskt för jag blev trött!
Men skönt att göra lite nytta. Härligt att orka igen. Om jag vill så kan jag! Gött med energi! Samtidigt kan jag lätt bli helt slut också, det växlar i ändlägena. Tror att det är skillnad eller så är det så att jag är euforisk över att få vara fri från maskin och sjukhus. Nästan fri från sjukhus iallafall…

image

Meeeen nu gör min fot svinont. Nu har även vänsterfoten börjat göra ont igen. Wäh 🙁 Högra benet gör ont från knät och nedåt. Som vanligt.
Nu kan jag inte ha skenan som stöd för foten längre. Nu när jag är mer aktiv så gör det skitont i hälen när man går pga skenan. 🙁 Tur att jag köpte nya kängor som hjälper till lite som stöd när jag går… Så nu går jag utan skena, det funkar men jag får verkligen kolla vart jag går och gå på ojämn mark det går inte.
Tackar min balett-träning som gett mig så bra balans.
Hoppas att det finns en bättre lösning. Får kolla med dem på sjukan. Jag måste ha något som funkar när jag tränar så jag slipper trilla på foten..
Skitjobbigt med den konstanta smärtan. Mest jobbigt på kvällen för då blir det mer intensiv smärta. Försöker förtränga att det gör ont men det är svårt att lyckas med det… :/


4 svar till “Hipp, hipp hurraa :)”

  1. Hej Sofia!
    Håll i hatten, här nere i skåne är det storm och det är på väg upp till dej…. Så kryp upp i soffan med goaste filten och lite mysljus… Jag har satt ut några ficklampor om det blir strömavbrott.
    Mysigt med kalas och tänk att du är med , härligt. Tråkigt att du ska ha ont i benet, kommer det att bli bättre???
    Kram på dej/Lisa

    • Hejsan Lisa! Varit en riktig mysdag idag 🙂 Varit allmänt seg men det är skönt det med. Måste ha lite av varje! Blev lite mysigt att tända ljus och ta de lungt. Foten kommer göra ont ett längre tag.. Tyvärr.. De säger att det är en nervskada och det tar väldigt lång tid för nerverna att växa ihop. :/ Jättetråkigt, vill verkligen kunna dansa igen! Får hoppas att den blir bra, finns inga garantier.. kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.