Storm på g!


Idag kom jag upp ur sängen tidigt! Skulle iväg till sjukhuset och ta blodprover… Emlade dvs tog ett bedövande plåster där vi brukar sticka i armen. Så jag var redo!
Idag stack de mig bara en gång men hon letade lite med nålen under huden, men det kan jag ta! 🙂
Sååå skönt att de verkligen har tagit åt sig kritiken och löst problemet!

 

Fick en tejp man ska ha på ärren för att de ska läka finare. Jag kände att varför inte prova? Så nu har jag tejpbitar överallt, får väl se om man blir snyggare ^^
Berättade också för dem att jag måste få hjälp med skenan till foten och hitta ett bättre alternativ. Inga-Maj satte igång direkt och letade fram vilka nr hon skulle ringa. Så sen när jag kommit hem så ringde hon en timme senare och berättade att hon hade fått tag i rätt folk. Hon sa att de skulle ringa mig idag, om inte skulle hon ringa upp dem igen.
Nu har de faktiskt inte hört av sig så jag får ringa henne imorgon.. Får hoppas att de hör av sig imorgon istället 🙂

Höll nyss på att bryta tårna.. 😮 Snubblade på min dåliga fot men som tur var så var jag precis vid soffan så jag kunde ta emot mig. Fjutch! Det knäppa är ju att jag inte känner något i foten. Men tårna verkar ligga rätt! 🙂 Hoppas på det!
image

Annars har jag tagit det ganska lungt idag. Skrivit lite brev 🙂 Får ju faktiskt skicka tillbaka lite nu! Även gjort julkort 😮 ! Har aldrig skickat egna julkort innan men tänkte att de kan ju va kul? (Lite uttråkad kanske) Men nu är de klara! Kommer antagligen glömma av att skicka dem nu när jag är så tidig. Vi får se… ^^
Lite flummigt kanske, meen äh! Får la se om jag skickar iväg nåt till slut 🙂

image

image

Fick ett brev hela vägen från Australien idag! Superfina grejer! Men tyvärr hade den lilla ängeln jag fick blivit av med sin hand på resan hit. Hoppas på att det går att limma ihop! Det var en hand som höll i ett hjärta som gick av… Kanske symboliskt? Får laga henne som läkarna gjort med mig…  Jättesöt nyckelring också, en liten ballerina!
Fin tanke bakom alla gåvor också. Nyckelpig-örhängena ska ge tur, kan jag behöva efter allt det här, har haft väldigt tur i oturen. Känns som jag förbrukat min tur men vi får hoppas att jag har lite tur kvar, örhängerna kanske hjälper lite?! 🙂
Blev jätteglad, känns så skönt med allt stöd jag får från vänner och släkt!
Så stort tack till min släkt i Australien! ♥

image

Nu har vi förberett oss lite inför stormen! Pappa fick ta sig hem tidigare idag för tydligen så skulle de kanske stänga av Älvsborgsbron.. Så de var nog väldigt bra att han kom hem! Tänk att sitta fast i trafiken när det är storm.. Nu har vi tänt ljus, letat fram ficklampor och fyllt upp lite vatten. Pappa har tömt hängrännorna på huset och surrat fast lite utemöbler mm. Får hoppas att det räcker. Tycker synd om min lilla kanin som bor ute, får hoppas att han är bra skyddad i sin bur!
Ganska mysigt är det ändå med alla tända ljus!
Är såååå glad att jag är transplanterad. Tänk att ha maskinen nu?! Då skulle vi vart tvugna att åka in till sjukhuset och vara där ikväll. Så lyxigt att kunna vara hemma. Är väldigt glad att jag inte har maskinen i allt höstrusk.. usch! Glad att jag är fri! Nu e de dags att svälja massa piller! Sjukt go kvällsmat… (Inte) hah! Men pillrerna ska ner… Har svinont i foten idag med… Som vanligt helt enkelt! Önskar så att den blir bra snart!

Hoppas att det inte blir för stormigt ikväll! Lagom e bra! ^^


8 svar till “Storm på g!”

 1. Väldigt märkligt med din fot som inte uppför sig.
  Nästan så att man kan tror att du har fått en ny fot också. 😉

  Har du fått någon förklaring till varför den är som den är?

  • Hejsan Johan, värdelöst är det :/ kunde räckt med allt det andra kan man ju tycka!
   De är svårt att säga exakt vad det beror på. De har sagt två anledningar. Det kan bero på att de har råkat komma åt en nerv eller en blodådra när de opererade in den första maskinen jag hade (ecmon) i mina ljumskar.
   Eller så beror det på att en nerv har kommit i kläm när mina ben svullnade upp när jag var sövd så länge som jag var. Men det är svårt att veta. De har även kollat så att det inte kommer från hjärnan och inte heller från ryggraden, så då tror man att nerverna förhoppningsvis kommer att växa ihop. Men det tar otroligt lång tid… Droppfot kallas det.
   Jag hoppas att den blir bättre snart! 🙂 kram!

 2. Om din fot. När jag fick ryggbedövning vid förlossningen. Stack läkaren lite fel så en nerv gick av. Jag fick en stor fläck på rumpan utan känsel. De sa då att nerver läker med ca 1cm/dag. Och det skulle ta ca 20 dagar innan jag fick igen min känsel. Det tog 22 dagar, sen var känseln tillbaka 🙂
  Det finns hopp för din fot men det är långt från ljumsken till foten…
  Hoppas du får igen känseln smart.
  Kram

 3. Det är verkligen synd att du har problem med foten, både värk och ingen känsel. Det måste ju vara en märklig kombination. Hoppas du får något som kan hjälpa dig så du blir mer säker när du går. Jag tänkte på dig igår när det varnades för storm i Göteborg, att det måste vara så skönt att vara av med pumpen. Ta hand om dig. Kramar.

  • Hejsan Eva-Lena! Visst är det en udda kombination… Jag hoppas de löser något nytt! 🙂 Ja när de e storm är man väldigt glad att pumpen inte är kvar!! 🙂 kraaaam

 4. Hallå Sofia!
  Hoppas du haft en trevlig dag. Vilka fina julkort du gjort, gillar personliga saker, det är inte alls uttråkat. Man vet ju att det kommer från hjärtat. Att man tänkt på personen medan man pysslat till kortet. Jag hade alltid nåt med mej som jag sytt när vi gick bort, till sist trodde jag dom var trötta på mina alster. Så började köpa blommor också, då undrade folk. Men syr du inte mer, det var så fina saker vi fick….Så jag får väl börja igen (nån gång). Vad kul om då kan få hjälp med foten, så att du kan dansa igen.. Tänk på att du har inte varit transplanterad så länge, allt kan inte bli bra på en gång…Känner igen att man vill allt. Min man sa till mej att jag var som en duracellkanin när jag kom…
  Ha de bäst/Kram Lisa

  • Hejsan Lisa, tack! Jag tycker också att de blev fina 🙂 Får hoppas att de som får kort blir glada 🙂 Klart man vill va bra direkt men detta med foten är en helt annan grej. Har haft problem med foten ganska länge nu. Det är väldigt svårt vad man än ska göra. Ska man skynda sig så är det kört. Måste ha speciella skor samt att man lätt snubblar på foten. Sen måste jag koncentrera mig när jag går. Börjar bli ganska tröttsamt. :/ Hade tänkt ta körkort innan jag fick mitt hjärtstopp, hade redan börjat övningsköra… Nu kan jag inte göra det heller :/
   Blir extra jobbigt eftersom att jag inte vet om jag ska ha det livet ut. Får hoppas att det inte blir så!
   Jag är också en duracellkanin och det gynnar familjen eftersom att jag städar ganska mycket. Hah ^^ Hoppas du haft en bra dag du med 🙂 kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *