En lång dag…


wpid-20131101_145348.jpg
Idag har varit en lång och väldigt bra dag! Har gått så mycket idag att jag har ont i fötterna… Eller jaa, där jag har känsel i fötterna! (Inte det ontet jag alltid har….)
Började dagen med att träna, 10.45 börjar träningen… Alldeles för tidigt tycker jag! Idag va det jag och gubbsen som tränade.. ^^ Vi var bara 5 pers, ganska skönt för då behöver man inte vänta på gym-maskinerna. Men jag blir helt slut direkt…. Är inte alls i form.. Satt och cyklade och började fundera på varför jag blir såå trött, kan jag inte syresätta mig? Så vi kollade syresättningen men den var bra. Då kunde vi konstatera att jag helt enkelt har riiktigt dålig kondition…
Men det är bara att kämpa på! Nu har jag möjligheten att arbeta upp konditionen, det hade jag inte med mitt gamla hjärta… Knäppt att titta tillbaka och inse hur länge jag egentligen varit hjärtsjuk…

wpid-collage_15.png
Jag fick prova den nya ”skenan” idag. Den verkar riktigt bra. Smart med ett ”gummiband” som håller upp foten. Får hoppas att gummibandet inte drar alldeles för hårt för då får jag väl ont pga det. Men vi får se, jag skulle testa den i en vecka och se om den funkar. Lite spännande, aldrig sett en sådan lösning innan. Någon riktigt smart person som har löst det problemet tycker jag allt. Simpel men (förhoppningsvis) bra lösning!
Sen skulle jag äta ihop med en kompis som jag träffat på sjukhuset, Abir heter hon. Vi hade jättesvårt att hitta ett ställe där jag kan äta… Får inte äta buffé och vi lyckades pricka in just de restauranger i stan som bara har buffé…. :/ Men tillslut hittade vi ett ställe, så det var gött! Kul att ses igen! Skönt att tjöta lite om det som varit!
Sen gick jag runt och försökte undvika alla människor… Sjukt hur fort det börjar fyllas på med människor. Men jag tog en promenad utomhus istället! 🙂 ,så det löste sig.
Stötte på två till kompisar i stan! Såå kul att jag lyckades pricka in det när jag ändå var där! Min kompis som pluggar i Örebro stötte jag också på. Så vi fick prata lite vi med! Träffade några av hennes kompisar också.
Känns väldigt knäppt när man presenterar sig för nya människor och jag måste gå därifrån för att jag inte kan vara där det är mycket folk. Ser att de se helt förvirrade ut, sen fyller man i att jag är hjärttransplanterad.. Då blir de ännu mer förvirrade..
Känns så konstigt, e de verkligen jag som har gått igenom något så skevt? Men det är det ju.. Knepigt! Samtidigt så vet jag att det är jag som gått igenom det för detta halvåret har varit helt förjävligt. Men transplanterad låter så stort, men det är det väl också.. Stort.Skevt.Brutalt…

wpid-20131101_181116.jpg

Nu sitter jag och dricker te och har benet på bordet medans jag sitter vid datorn, bara för att jag kan! Så skönt att det inte är en pump ivägen som tjuter hur man än sitter. Nu kan jag välja själv hur jag vill sitta 😉 Vardagslyx!
När jag kom hem nu så frös jag lite, då kunde jag själv välja att ta en dusch… På en fredag 😀 Innan med pumpen så fick jag endast duscha på måndagar och torsdagar. Då var duschningen ett helt projekt. Nu är det bara att hoppa in i duschen… Såå skönt! 🙂

Nu ska det lagas tacos, mums! Fredagsmys! 🙂


3 svar till “En lång dag…”

  1. Vilka häftiga dojor och stödet passar fint ihop. Nu får vi bara hoppas att det funkar för dej. Du har ju framtiden utstakad för dej, Öppna en städfirma, du hinner med många hushåll med din raketfart…..Och dom blir säkert mycket nöjda… Skojar bara lite.
    Men jag tror din mamma och pappa jättemycket när du flyttar hemifrån, för vem ska då städa???

    • Hejsan Lisa, jaa kanske de ja ska syssla med.. Fint blire i alla fall 🙂 Men om jag röjer upp innan jag flyttar så ska de nog klara sig 😉 ja vi får hoppas att skenan funkar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *