Elefaant


image

Nu e jag klar med lille elefanten! Den blev jättesöt! Blev sugen på att göra fler. Har ingen aning om hur jag gjorde denna elefant eftersom jag inte gick efter något mönster, vi får se om ja lyckas igen…

Tycker verkligen om de små djuren jag gör. Hae gett bort alla jag gjort och nu ska även denna lilla elefant byta hem 🙂

image

Idag har vi städat och röjt. Snart är hela övervåningen klar, så skönt. Jag städade köket, de som varit hos oss vet att det inte brukar se ut som på bilden… Borde ju tagit en före och efter bild.. 
Så mycket bättre när det är städat!

Har svinont i min fot idag men det var värre igår… Så extrem smärta.. Går inte att göra något åt den. På måndag ska jag få hjälp av en läkare och då hoppas jag att vi kommer på något bättre. Tills dess får jag gå runt med smärtan som vanligt antar jag…
Blir så trött och arg av att gå runt med den smärtsamma foten. 🙁 Väldigt störande att den är lam och utan funktion men att den ändå gör ont. Kunde väl varit antingen eller… Skev kombo :/

Ikväll blir det nog bara till att slappa, vi får se om jag gör något vettigt…


8 svar till “Elefaant”

 1. Att städa ska ju vara terapi! Och fint blir det på köpet. Nu blev jag inspirerad av dig, köket nästa.
  Lycka till hos läkaren imorgon. Hoppas verkligen att du kan få någon lindring av värken. Fungerar fotstödet bättre än det gamla? Ha det bra. Kram.

  • Hejsan Eva-Lena, för mig är det nog terapi. Blir lite stolt när man lyckats röja så att de blir fint. Skönt är det i alla fall. 🙂
   Foten värker sååå hoppas verkligen jag kan få hjälp!!! Tyvärr kan jag bara ha den nya lösningen till foten når jag tränar och då gör den nytta. Men annars har jag mina nya vinterkängor men de kan jag gå i ganska bra 🙂

 2. vilken söt elefant du är jätte duktig, synd att du ska ha ont i foten hoppas det går över.
  hjärtliga hälsningar från norrland

  • Heej! Tack, blev så söt att nu gör jag en till ^^ jaa det är ganska jobbigt med foten.. 🙁 hoppas de löser sig! Kraam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *