Mys-dag


image

En bild från förra halloween, hade väldigt kul den kvällen ^^
Saknade att kunna gå på halloween fest i helgen. Hade så gärna velat vara med, men första tre månaderna ska man försöka hålla sig undan från mycket folk så jag lyder deras instruktioner. Det finns ju fler fester ^^ Ska jag vara ärlig så hade jag nog inte orkat gå på fest nu.. Är fortfarande väldigt trött! Så det får vänta, för nu blir det mest mys 🙂

Jag slapp vara bakis idag i alla fall! Istället åkte jag till mina förra grannar och hälsade på. Vi målade lite akvarell och lyssnade på musik. Riktigt mysigt var det allt! Kul att träffa dem igen, även kul att visa upp pumpfria jag!
Sen kom även mamma och pappa och vi blev bjudna på supergod mat, lyxigt. Tittade sen på solsidan, partaj och café bärs. Sköna program 🙂

Kul att träffa Clara och Emil! Va stora de hinner bli på ett halvår… Clara (13) och Emil (10) är grannbarnen som jag passat och lekt med sen de var små.
image

Fick detta söta halsband av Clara! Brukar säga att jag är fri som en fågel nu när jag slipper sjukan så de passade ju jättefint. Blir så glad av att se dem och har haft en riktigt go dag! Det får göras om 🙂

image

Idag har jag haft en liten rosett i håret. Är härligt att ha kort och lockigt hår igen. Jag börjar också se att håret jag tappat nu börjar komma tillbaka och växa ut igen. Småå små hårstrån överallt. Känns bra, saknar mitt tjocka hår, men de kommer det med!

Imorgon ska jag till läkaren och han ska kolla på min fot. Hoppas såå att jag kan få hjälp och få mediciner som funkar för foten. Måste förnya receptet också då mina piller mot smärtan nu är slut… Hoppas att de kan hjälpa mig för smärtan har varit riktigt jobbig de senaste. Trodde de hade blivit bättre meen de har de inte.. Känns som det blivit värre… :/

Ny dag imorgon, gokväll allihopa! 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *