Go måndag!


wpid-IMG_20131105_000349.jpg
Efter besöket på Östra sjukhuset så gick jag och mamma på massage. Väldigt smärtsam massage men skönt att få känna en annan smärta än den jag har konstant… Knäppt men sant..

Sen fick jag skjuts till min kompis Hanna. Där skulle vi ha lite mys-bak-kväll ett gäng från basåret. Vi hade riktigt trevligt och det var väldigt skönt att höra på normala problem. Jag träffade dem när jag gick Tekniska basåret på Chalmers innan jag fick mitt hjärtstopp. Nu har de fortsatt på Chalmers och valt olika utbildningar så vi pratade en del runt det ämnet såklart. Skönt att höra lite om tentaångest, sega föreläsningar och knäppa fester. Normala grejer som jag annars också hade oroat mig över. Väldigt skönt att koppla bort från min skeva tillvaro. Vi pratade om det mesta! Jätteskönt att träffa dem och jag känner mig så otroligt mycket gladare än senast vi sågs.
Senast alla vi sågs hade jag pumpen och hade i princip ångest konstant… Ångest inför hur allt skulle gå, skulle jag klara en hjärttransplantation, hur ont kommer jag få, blir foten någonsin bättre, hur kommer jag reagera när jag hamnar på ThoraxIntensiven igen, kommer jag verkligen klara detta också??? Sådana och värre frågor som jag inte ens vågar skriva ner här bar jag runt på… Kanske inte så konstigt…
Därför är det otroligt skönt att höra om vanliga problem! Gjorde lite cupcakes också. Hade aldrig gjort det så de va ju kul! Längtar så tills jag kan få vara med och kunna gå på fester men det kommer det också. Riktigt mysigt och jag var superpigg när jag kom hem, så glad över den goa kvällen!!! Får hoppas det blir fler!

wpid-collage_28.png

Kom hem till ett paket, öppnade det och fann en superfin filt! Känner mig så bortskämd! 🙂 Hade önskat färger men inte så mycket mer. Extra stor var den också för att räcka till min långa kropp. Förstår inte riktigt hur hon har klarat av att virka en så stor filt.. Mitt tålamod räcker inte alls så långt. Blev sååå glad och väääldigt imponerad!! Wow!
Vi hade gjort en deal där jag skulle få denna superfina filten och i gengäld skulle jag måla en ballerina-tavla. Nu känner jag att den måste ju se heeelt fantastisk ut för att ge något som ligger på samma nivå som filten. Så nu får jag öva! Men vi får hoppas att jag löser det!

wpid-IMG_20131105_001010.jpg
Här e det enda jag har tålamod till att virka. Småå djur! Blev klar med den blåa elefanten idag men den såg lite skev ut så får fixa till den lite innan jag är klar. Men dom är söta ändå!

Mina piller för foten är slut och nya ska hämtas ut idag… Kan inte sova pga smärtan och klockan är nu 8.30. Smärtsam massage och inga piller är ingen go kombo… Det i kombination med spränghuvudvärk gör inte situationen bättre mvh klarvaken…. Funderar på om man kan hoppa över en nattssömn?

Men kram till er som läser och hoppas att ni har en bra dag idag! ^^  <3


6 svar till “Go måndag!”

  1. Vilken härlig kväll! Har du funderat mer på vad du ska plugga? 🙂
    Önskar jag kunde trolla bort det onda för dig. Du har haft ont nog nu tycker jag 🙁 du är så grym som klarar av allt du gör <3

    • Hejsan Loj,
      Jag har funderat på plugget men inte kommit fram till någonting. Ibland vill jag bli ingenjör, ibland lärare och ibland vill jag jobba inom vården… Så ja.. Vi får se ^^ Jaa va skönt de skulle vara om du kunde trolla! Tack Loj!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *