Mina barndomsvänner!


tillhör poffen.seTräffade mina barndomskompisar idag! Vi har varit grannar och vänner sen vi föddes och jag är så himla glad att vi fortfarande kan ses och ha så roligt tillsammans. Var väldigt trött idag men kände att jag verkligen ville träffa alla. Så det var inget problem. Vi gjorde tacos som blev så himla gott. Sen skulle vi äta kesella med hallon till. När vi sitter och äter hittar jag ett svart kryp i en av våra skålar med kesella och hallon i… Då åt vi inge mer av de hallonen. Knäppt!
Det var längesen vi sågs allihopa så vi hade otroligt mycket att prata om. Har många minnen från när vi var små som är väldigt roliga när man väl kommer ihåg dem.
Blev så himla glad av detta. Helgen kan inte börja bättre! Nu ska vi försöka träffas oftare vilket känns väldigt roligt. Så jag är superglad!! Fick verkligen en energiboost. Är väldigt glad att jag har kvar dem i mitt liv! Man växer lätt ifrån vissa kompisar men vi har lyckats hänga ihop! Är superglad!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.