Helt slut!


image

Hejsan!

Är heelt slut och har varit det sen i fredags. Har ingen ork alls, känns jättetråkigt. Hoppade över träningen i veckan för den orkade jag inte heller med… Illa..

Får hoppas jag får energi till nästa vecka! Tröttheten är anledningen till att jag inte har skrivit något.
Annars så har de väl inte hänt så mycket. I fredas var jag på jobbet och hälsade på. Det var kul att träffa alla och samtidigt lite knäppt att va där igen. Ser nästan likadant ut som de brukar göra. Så de känns lite tryggt.
Samtidigt som det var kul att träffa alla så kändes det också väldigt jobbigt. Känner mig inte alls redo för att börja jobba igen. Men de är väl därför jag är sjukskriven? Sen skulle de nog bli alldeles för krångligt att börja nu med alla restriktioner jag har… Jag får ta det när det kommer helt enkelt!
På kvällen var jag och min familj hos min äldsta bror Kalle och Emma och hälsade på. Vi åt riktigt go mat och hade kul allihopa. Det var en mysig kväll.
Igår va de släktkalas för farfar som fyller 82. Så där var vi! Höll på att inte orka gå dit men det gick bra när jag väl var där!
Har lyssnat på låten Happy av Pharrell Williams nu i helgen för den är väldigt go. Brukar bli glad av den. Så jag blev lite glad men var fortfarande lika trött… :/

Men de kommer en ny vecka, får hoppas att jag är piggare då!


9 svar till “Helt slut!”

 1. Lilla hjärtat! Det är bara kroppen som säger ifrån. Du har gjort helt rätt med att ta det lugnt o ligga o mysa i sängen. Tiden kommer när du kan göra allt utan att tänka på att energin tagit slut. Ha tålamod fialotta:-)
  Du har varit med om mycket…..
  Kram fr mig

  • Hejsan Petra!
   Det är väl kanske så enkelt. Jaa, jag längtar tills dess, jag är inte gjord för att leva som jag gör nu… ^^ Jag vill göra så mycket mer… Men jag antar att det kommer! Jaaa, jag har varit med om alldeles för mycket det senaste halvåret… Usch! Jag ska försöka ha tålamod Petra 🙂
   Kraaam!

 2. Det kanske inte är så konstigt att du blir lite trött mot veckosluten
  med tanke på att du är ”ute och far” i veckorna vilket kostar på
  både fysiskt och psykiskt. Så det är nog bara knoppen som talar
  om för dig att ”nu får du ta det lite lugnt ett litet tag”. 😉

  • Hejsan Johan, de kanske du har rätt i. Kanske gör ganska mycket ändå. Jaa, nån gång måste väl min kropp få vila lite igen efter allt kaos! Får vila upp mig inför nya veckan som kommer… Kraam

 3. Hej Sofia!
  Klart du kan vara trött! Ork och uthållighet fysiskt kommer med tiden. Tänk på all din psykiska kraft du har! Rekommenderar låten Let the body decide av The Arc. Kram

 4. Hej Sofia! Du kan ju inte ligga på topp hela tiden även om du skulle vilja 🙂 Ibland säger bara kroppen ifrån och behöver vila och får väl säga i ditt fall tyvärr jag vet att det är svårt att acceptera att man måste vila ibland också 🙂 Men tänk nu denna veckan har du säkert nya krafter att göra allt du vill få gjort. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.