Smått och gott


wpid-IMG_20131203_020005.jpg

Har bakat femminuterskola nyss. Blir ofta sugen på godis nu på kvällarna men vi hade inget godis så jag fick lösa problemet själv. Tröttnar aldrig på denna kolan och den går jättefort att göra och är såå god! Man lägger i allt i en kastrull, kokar kolan i 5 min, häller upp det på en plåt med bakplåtspapper och väntar tills den stelnat.
Perfekt som julgodis om man inte har en familj på fem pers som äter upp kolan direkt ^^.
Mums!

wpid-collage_34.pngwpid-collage_32.png

Visst är de fina! Jag som hade bestämt mig för ett köpstopp. Men kan kanske göra undantag som vanligt. Har aldrig satsat på min garderob innan eftersom att jag alltid växt ur mina kläder. Men nu hoppas jag att jag inte ska växa mer varken på längden eller bredden. De var ganska bra pris på dem också. Får fundera lite på om jag ska genomföra köpet men jag tror nog att klänningarna kanske köps i veckan, vi får se!
Det är ju faktiskt jul snart och de kan nog vara smart att köpa julklappar till andra först och inte till mig själv!

Men man kan ju alltid drömma ^^

wpid-collage_29.png
Just nu leker jag tomteverkstad.  Ganska jobbigt att massproducera mina små filurer men nu har jag gett mig in på det så jag får väl göra klart dem. Får visa resultatet sen. 🙂

Igår kväll träffade vi* Marie och hennes mamma Nina. Marie är tjejen jag skrivit om för ett tag sen som också har haft en likadan hjärtpump som jag hade och nu har genomgått en hjärttransplantation några månader innan jag transplanterades. Det var dem vi hälsade på när vi åkte till Strömstad över dagen.
Jättemysigt hade vi det idag. Tjötade om de problem och de knäppa kommentarerna man kan få från olika håll. Känns väldigt skönt att ha någon som nästan har gått igenom samma sak. Känns bra att man inte behöver förklara så mycket utan man kan lägga tiden på att diskutera och bearbeta allt som hänt. Var väldigt trött eftersom att jag inte kan somna på kvällarna, men det gick ändå. Piggnade till lite när vi sågs.
Vi åt på en restaurang som heter Pasta + och ligger på Södra vägen. De hade brutalt stora portioner men det var väldigt gott. Jag beställde dock fel. Hade bestämt mig för en rätt men kollade fel när jag beställde. Duktigt av mig, visst var det? Men som tur var så var det gott ändå!

När jag skriver detta så är klockan kvart i 3 på natten. Just nu tycker jag det är väldigt jobbigt att gå och lägga sig eftersom att jag drömt så mycket jobbiga drömmar det senaste. Vet inte hur jag ska komma ur det… Får hoppas att det blir bättre snart.

Kram så länge!

*Jag och mamma


2 svar till “Smått och gott”

  1. Kanon att ha någon att prata med som vet hur det känns och är. Vi andra ju helt ovetandes. Lär gott med pastan, får gå dit med barnen!
    Kram

    • Hejsan Kerstin, känns jättebra. Tur att vi har varandra ^^ Ja det var väldigt gott, hade aldrig varit där innan men gillar man pasta ska man definitivt gå dit 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *