Dopet


image

Igår var det dop för lilla Olivia! Igår blev jag och Emmas bror Tobias fadder till Olivia. Känns underbart! Är så glad över att jag kan vara med nu, jaa att jag finns. Kändes väldigt stort att gå in i kyrkan och ställa sig längst fram. Det var så fin dag också, solen lös och snön låg på marken och alla var så finklädda. Är riktigt stolt över Emma och Kalle som har fått ihop ett sådant fint dop. Allt var så genomtänkt och så fiint.

Skulle läsa upp en jättekort text men blev supernervös ändå. Men jag tror att sådant blir lättare med tiden, hoppas på det i alla fall.
Jag klarade av att stå där framme hela dopet (ca en halvtimme) vilket var skönt. De hade sagt att jag kunde få en stol att sitta på men jag var envis och sa att jag klarar mig. Det gick väldigt bra, kände mig inte alls så trött efter det. Olivia var jättefin och skötte sig väldigt bra! Man vet ju aldrig vilket humör en bebis är på, men hon var glad! ^^
Det var nog väldigt skönt för alla att se mig där uppe och kanske känna att man nu kan slappna av och börja återgå till det vanliga igen. Lite symboliskt kanske, vad vet jag? Det var väldigt skönt för mig. Skönt att visa att jag klarar av att stå längre och att jag är ganska pigg nu. Det var en jättefin dag, var så glad att det blev så bra. Maten var supergod och det blev mat över så idag fick vi en väldigt god brunch.
Emma och Kalle var såå fina och hade färgmatchat allt, till och med kläderna! Ett perfekt dop helt enkelt!
Här kommer lite bilder från igår:

image
Fina familjen <3
Dukning och tårtor
Dukning och tårtor

 

Olivia med sin farmor!
Olivia med sin farmor!

 

Pappa, Olivias farfar
Pappa, Olivias farfar
Jag och två av mina bröder.
Jag och två av mina bröder.

 

Brorsan samlar vuxenpoäng.
Brorsan samlar vuxenpoäng.

 

 

wpid-20131203_211206.jpg
Den rosa phelefanten har fått sitt nya hem hos Olivia. ^^

17 svar till “Dopet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *