Smärtsamt, men kanske värt det?


Nervös!
Nu kör vi!

Idag ska jag genomgå en väldigt smärtsam behandling för smärtan jag har i mitt ben och min fot. Jag har nämnt det tidigare här på bloggen och det är plåstret Qutenza de ska använda som innehåller koncentrerad chili. Vad man vill lyckas med är att bränna av de yttersta nervtrådarna på benet/foten så jag kan bli av med en del eller förhoppningsvis all smärta. Det är vad jag har förstått av infot jag har fått.

Är nervös… Jag frågade vilken nivå smärtan ligger på, om det är ungefär samma smärta man känner när man använder linement på kroppen. Hon svarade att det var mycket värre… Så ja, jag är skraj! Men jag provar, för jag klarar inte av denna smärtan mer. Så vi får se hur det går helt enkelt, hoppas att smärtan minskar! Skulle vara fantastiskt att slippa ha konstant smärta i benet och foten.. Hoppas, hoppas!!!

Här är lite annat som inte alls hör till det ovan. Men jag kan ju inte bara skriva om jobbiga grejer, visst? När jag behöver komma bort från allting så brukar jag titta på positiva och roliga klipp/ bilder. Har två länkar jag kände för att dela med mig av idag.

 1. Ett klipp jag blev glad av där Kid President delar med sig av ”20 saker du borde säga oftare”. Om du inte sett det redan titta här —->  Kid President- Klipp
 2. Bilder på udda och ovanlig vänskap bland djur  —> Otippad vänskap

Tänkte också dela med mig av lite julklappstips som gör skillnad. Har hittat flera fina smycken som man kan köpa och samtidigt donera pengar till ett bra syfte. Finns lite allt möjligt. Man kan titta in och kolla om det är något man känner lite extra för och kanske vill ge bort.

Här finns lite olika alternativ beroende på vad man vill ge bort:

På julafton brukar vi i familjen spela en julklappslek som är väldigt rolig. Man har flera paket, en tärning och en tidsbegränsning (kanske 10 min). Varje person köper 2 eller flera paket som samlas ihop på ett bord och som man sedan roffar åt sig under spelets gång under en viss tid. Väldigt kul eftersom att man inte har någon aning om vad paketen innehåller. Man kan bara hoppas på att man får tag i något vettigt.
Oftast köper man något billigt som man inte behöver bara för sakens skull. Nu kan man istället köpa något som gör lite skillnad som tex 110 påsar vätskeersättning för 67 kr och rädda flera barns liv och få ett gåvobevis. Man kan ju alltid luras när man slår in paket!! Något att fundera på kanske? 😉

Nu ska jag snart få behandlingen för foten/benet och jag hoppas verkligen på det bästa! Skulle vara helt underbart om jag kunde bli av med smärtan! Det känns lite för spännande just nu, får skriva hur det gick sen.

Kram sålänge!


11 svar till “Smärtsamt, men kanske värt det?”

 1. Så positiv!
  Svårt föreställa mig ständig kraftig värk, men jag förstår, att du vill bli av med den!!!
  Lycka till och Glad Lucia, kämpen! Kram, Gerd♥

 2. Hej du kämpe! Jag skrev en kommentar igår men den är inte med. Hade själv feber så jag kanske glömde att skicka den. Så nu skriver jag igen, Måtte det här hjälpa dig!
  Största kramen.

  • Hejsan Eva-Lena. Knäppt att den inte hamnade här. Jaa vi får verkligen hoppas på det! Kram till dig också och hoppas att allt är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *