Juulijuul


image
God Jul!

Tjo! Hoppas att alla haft en go jul, det har jag haft!! Go mat och skönt sällskap! Vi firade julafton i två dagar, både på julafton och juldagen. Jag klädde på mig två av mina finaste klänningar, har inte använt dem på 9 månader så det var en go känsla att ta på sig dem igen. Får passa på nu när jag äntligen kan. Var så pimpad att jag till och med hade på mig en julgran. :O Helt sinnes..

Var riktigt glad för de julklappar jag fick. Fick en riktigt mysig pyjamas som jag glidit runt i idag. Fick även festkläder, en fin långklänning med halsband till. Det var kul! Fick lite annat men vill inte tråka ut er.
Vet inte vad jag ska skriva annars, julen va som den brukar . Lite seg, god mat, julklappar och gott sällskap. Glad att det var som vanligt!! Vilken tur jag haft! Tur i oturen. Alldeles för brutal otur, hoppas jag slipper sådant nu framöver. Usch!  Här följer lite bilder från juldagen.

image
Lite mys
image
God mat var det också
image
Julkort och julklappar

(Bild nr 1) Här är ett försök till ett fint julkort till bloggen. Jag lyckades inte så bra, men där har ni mig i alla fall! Juligt röd och allt 😛 Sen är det bilder på några julklappar. Julklapp nr 2 tyckte jag var väldigt klockren eftersom att jag virkar elefanter hela tiden. Så snygg elefant, tror det är mitt nya favoritdjur! Har alltid tyckt att de är intressanta och mäktiga djur. På bild 3 och 4 ville jag bara dela med mig av de klockrena texterna som stod på topparna jag fick. Den första texten lyder: Forward is the only direction possible in life. Använder mig av det uttrycket väldigt ofta nuförtiden. Försöker se framåt mestadels av tiden eftersom att det gör mig glad. Se bakåt kan också vara nyttigt om man inte gör det för ofta. Så funkar jag i alla fall!
Nästa text var: My bed is my throne, today I am the queen of lazyland. Väldigt passande texter just nu, var kul att de prickade in det så bra mina föräldrar! Sen är halsbandet de jag ska ha på nyår, tyckte det var fräckt. 🙂

Hoppas att ni som läser också haft en go jul! Känns lyxigt att jag har det så bra som jag har det. Mitt ljus för min donator och donatorns familj var tänt båda dagarna. Försöker leva för oss båda nu. Är så lycklig och tacksam för min nya chans så jag vill visa det på något sätt.
Kram till er som läser och hoppas att ni har det gött och inte sliter ut er allt för mycket på mellandagsrean… 😉


11 svar till “Juulijuul”

  1. Vilken härlig jul du beskriver! Texten påbörjande att dem enda vägen är framåt är kanon! Kram på dig och din familj och god fortsättning på julen!

    • Hejsan Kerstin, ja den var ganska go! Ja visst var texten klockren ^^ Ja, vi hälsar kramar tillbaka. Hoppas att du får en go nyårsafton! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.