Ut med de sjuka, in med de vanliga!

image

Igår var dagen då jag äntligen blev av med sjukhussängen jag haft här hemma. Kändes så skönt. Nu är jag av med alla hjälpmedel!!! Såå underbart! Igår var första gången jag sov i en riktig säng sen jag fick mitt hjärtstopp. Go känsla. Ville bli av med sjukhussängen eftersom att den står för sjukdom för min del. Har inga roliga minnen från sådana sängar… Rummet blev större också, sjukt najs!
Tänk att jag nu är så stark att jag kan resa mig ur min säng, själv!  : 0  Det har jag inte kunnat innan. Det går allt framåt!! ^^ Mäktigt!

Igår träffade jag även min härliga kompis Evelina som fyllde år. Träffade även två kompisar som kallas Ami och Ankan. Vi firade Evys födelsedag väldigt lungt. En liten fika för att kunna tjöta lite. 🙂 Var jättekul att träffa dem för att dem har jag inte sett på ett tag. Det var riktigt mysigt 🙂

Vin och ost= mums!
Vin och ost= mums!

Sen firade vi även att jag har kastat ut alla saker som står för det sjuka. Att alla hjälpmedel är borta, riktigt bra start på det nya året! Alla piller är dock kvar… 😉
Riktigt gott med ostbricka till ett rött vin jag har hittat som jag verkligen tycker är gott. Det var en bra kväll igår. Natten var också bra, min vanliga säng är sååå skön. Känner mig som prinsessan på ärten, fast jag ligger inte på en ärta dock… ^^
Idag är det nyår och jag ska få ha på mig min nya långklänning och mitt halsband som jag fick på julafton.
Den första festen jag och Freeden hade bestämt att vi skulle gå till, den var en liten fest med middag men utan utgång. Perfekt att gå dit!
Men de som håller i festen har blivit jätteförkylda och då får vi skippa den festen. Vill ju inte ligga inlagd på sjukhus i början av nästa år så nu letar vi vidare 🙂 Men det löser sig, jag och Freeden kan fira nyår bara vi två, det funkar superbra det med ^^ Vi får se vart jag hamnar ikväll, det blir inte på krogen i alla fall, det är säkert! 😉

😀 Så nu kör vi, jag är redo för 2014! 😉 Gott nytt ååår! <33

 

 

12 reaktioner på ”Ut med de sjuka, in med de vanliga!

 1. Tänk att vi löser kvällen galant 🙂 kommer bli så kul 🙂 tagga 2014 ditt nya hjärtas år och livet!! Lycka!! ❤️

 2. Hej Sofia! Vad roligt att du har gjort dig av med alla hjälpmedel och allt som påminner dig om det tråkiga som hänt dig detta året. Ha en jätte trevlig kväll och hoppas att 2014 börjar bra för dig! Kram

  1. Hejsan Malin! Jaaa, det känns verkligen jätteskönt att slänga ut allt! Jaa vi får hoppas att det blir ett bra år, hoppas att de blir bra för dig också!! Kraam <3

  1. Hejsan Petra, ja det känns så bra så. Skönt med större säng så jag får plats, lite skillnad mot sjukhussängen.. Förstår inte vad ni gör av alla långa personer. Tack, hoppas att du får det helt underbart!! Gott nytt och kram till dig också <3

 3. Vad roligt!! Hade följt med på fikan om inte jag också vart förkyld och träffat en del barn det senaste. Puss och gott nytt!!

  1. Hej loj, är väldigt tacksam att du inte var där. Skönt att inte riskera att bli sjuk. Men jag tycker att vi ska ses innan du sticker så hör av dig lite innan när du kan. Kraam och gott nytt! <3

  1. Hejsan Ann-britt! Hur är det med dig och hur går det för Kenneth? Mår han bra nu? Ni får höra av er när ni kommer till Göteborg eller Sahlgrenska igen så vi kan ses! Gott nytt år till er också, kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *