Helgen som varit


wpid-20140110_185007-1.jpgHejsan!

Har haft en bra helg! I fredags var jag hos min barndomskompis som fyllde år, vi hade superkul! Grattis igen Frida 😉 Riktigt god mat och det var längesen jag skrattade så mycket. Träffade också vänner jag inte träffat sen allt hände. Känns knäppt att sitta med alla igen eftersom allt känns som vanligt. Allt känns som det ska. Vilket är otroligt positivt men väldigt konstigt. Jag är en helt ny person nu efter allt som varit.
Men åh vad kul vi hade. Hah, det får vi göra om!

I lördags samlades hela familjen och åt gott. Så mysigt, som vanligt. Var dock ganska irriterad hela dagen innan alla kom. Men men, man kan inte alltid vara på gott humör.  😉

Inatt drömde jag alla sorts konstiga drömmar. Ca 6 olika, kaos var det. Ni vet sådana drömmar där man hela tiden måste springa. I min dröm var jag tvungen att springa efter mina ägodelar som någon hade snott, men personen hann alltid undan. Så irriterande. Känns som om jag drömde om allt på samma natt. Drömde flera mardrömmar om min kanin, jobbet, gamla skolan, kompisar… Kanske är stressad över något?

wpid-20140112_153930.jpg

Idag har jag ägnat till att slöa och myst lite framför brasan.
Men jag har även gjort nytta. Tidigare i veckan har vi pysslat lite med att bygga ihop en Powerpoint av det jag skrivit ihop. Pappa tyckte att det jag skrivit var så bra att vi bara kopierade och klistrade in textbitarna. Så med hjälp av pappa är den nu helt klar och jag har även skickat iväg den. Känns så gött att få det klart för att nu kan jag förbereda mig på riktigt de sista dagarna innan fredag. Spännande! Riktigt go känsla att vara klar med den biten.
Kan slappna av lite. Nu börjar bitarna falla på plats! Jag tror det blir skitbra! Nu gäller det bara att ladda upp 😉

Kram till er!


4 svar till “Helgen som varit”

    • Hejsan Gerd, ajjemen imorgon ska jag hålla ett föredrag och berätta om min resa. Vet inte hur jag ska hinna berätta allt jag vill få fram. Hoppas på att det går bra! Kraam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *