Sjukling..


imageHejsan!
Idag blev det ingen träning. Har fått ännu en urinvägsinfektion. Antar att det beror på mitt låga immunförsvar… Men nu har jag fått medicin så jag känner mig mycket bättre redan. Är även smått förkyld, känns lite segt men vad ska man göra?
Så jag har sovit och slappat, mycket tv-tittande som man hinner med. Har även virkat lite.
Är väldigt trött men jag tror det beror på infektionen. Skulle ringa återbud till träningen idag och tala in ett meddelande… Det gick inte så bra. Istället för personnummer så blev det mobilnummer. Förstår inte vart min hjärna höll hus. Så jag gav upp och sa i mitt meddelande att jag skulle ringa upp senare vilket jag gjorde. De hade listat ut att det var jag som ringde.. Hah lite pinsamt var det allt.. Men så kan det gå ibland. Jag bad om ursäkt i alla fall.
Vet inte vad jag ska skriva mer. Är trött och sliten helt enkelt.


4 svar till “Sjukling..”

    • Jaa, det känns ganska trist :/ Ja, jag har druckit en del sådant. Får väl bli min nya favoritdryck antar jag ^^ Tack och Kram till dig med 🙂

  1. Det var inte kul:-( , uvi o förkylning kan man absolut klara sig utan. Jag tror att hjärnan var på semester;-) det är min oxå emellanåt:-D
    Hoppas du snart mår bättre.
    Kraam på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *