Hippo


 

image
Min lilla hippo ^^

Hejsan,
denna lilla filur gjorde jag klart igår 🙂 Visst är den söt ^^ Jag blir glad av att se den! Gjorde flodhästen på några kvällar. 

Natten till idag kunde jag verkligen inte sova.. Fan att det ska göra så ont 🙁 Längtar efter att slippa ha ont konstant i benet….I dagarna har jag inte gjort så mycket eftersom att jag mest vilar. Har varit ute lite i snön men inget speciellt… Mest sömn som varvas med tv-tittande..
Men jag har märkt att vart jag än tittar, filmer, tv-serier, reklamer så nämns ofta något om transplantation, organ och speciellt hjärtan. Har det alltid varit såhär, eller är det något som jag uppmärksammar först nu?
Jag tror faktiskt att det är det sistnämnda. Man blir ju mer uppmärksam på sådant nuförtiden. Ibland byter jag bara kanal för att slippa se och tänka på det. Det var ett tag jag inte ens kunde se på Grey’s anatomy men det klarar jag nu. Märker också att det inte är verklighetstroget alls. Patienterna är ju tom sminkade även om de ligger i koma. Visst har man lagt märke till det tidigare men inte på detta sättet.
När vissa diskuterar dessa ämnen så kan det också bli jobbigt för mig. Tex om någon nämner HLR eller säger något dumt om transplantationer. Även när/om jag ser på vissa filmer som liknar mina mardrömmar jag hade på intensiven och fortfarande har så kan det bli tufft. Men jag antar att det blir bättre och enklare i framtiden även om det känns jobbigt just nu.

image

Men annars så hänger jag mest vid brasan 🙂 Så mysigt!


13 svar till “Hippo”

  1. Jaa, dom är ursöta. Precis som hon som virkade dom:-)
    Skönt att du mår bättre nu, men fortsätt ändå att mysa vid brasan.
    Å du, det blir bättre o lättare:-)
    Kraam till dig!

    • Åh så fina ord Petra, ja det är väldigt skönt att slippa känna sig sjuk. Vad bra! Jag tror det behövs mycket tid för att ”läka inombords” Kram till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.