Bubbla


image
Hubbabubbla= stor bubbla ^^

Tjena!
Jag vet inte om ni har lagt märke till det men jag har ändrat lite här på bloggen. Jag har bytt underrubriken från ”Livet med ett trasigt hjärta” till ”Livet med ett nytt hjärta”. Det känns positivt! Känns som ett ganska stort steg, att jag orkar bry mig om att ändra. Nytt hjärta klingar mer positivt än ett trasigt hjärta, känns gött!

De senaste dagarna så har jag mest varit hemma med familjen. Har även varit med min svägerska och lilla Olivia. Varit barnvakt och det har varit väldans mysigt.
Det har inte hänt så mycket mer. Det är väldigt mycket pappersarbete just nu, men jag hoppas att det blir mindre snart. Mycket sjukrelaterat… Är fortfarande ganska upptagen med sjukhusbesök men det börjar bli mindre. Har fortfarande ca två sjukhusbesök per vecka och även två träningstillfällen varje vecka.
Jag tycker det känns bra att ha bestämda tider för träningen för då måste jag dit. Då vet jag att jag får träningen gjord två gånger i veckan. Hade nog inte kommit iväg annars…
Var på transplantationsmottagningen i måndags för att ta lite blodprov och ett blodtryck. Då fick jag reda på att blodtrycket var ganska lågt. Eftersom att jag bara har negativa upplevelser av lågt blodtryck så blir jag väldigt rädd när jag hör det. Så när jag träffar läkaren ska jag fråga honom om det och hur allvarligt det är i min nuvarande situation som nytransplanterad.

image

Här har jag målat mina naglar igen. Kul att ta tid för sånt ibland. 🙂
Om någon undrar hur jag gör prickarna så är det med en tandpetare. Det blir inte perfekt men det är roligare än ingenting. 🙂

Idag är det dags för träning igen. Gött 🙂


13 svar till “Bubbla”

  1. Håller med dig. Den undertexten är positiv och bra. Bra att du kollar upp blodtrycket också. Stor kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *