Lite kul


Mix
Mix

Hejsan!
Tänkte berätta vad jag har gjort för bus för en del månader sen… Jag har suttit med mammas mac-dator och gjort lite fula miner i photobooth. Det blev väldigt charmiga bilder, du kan se en av bilderna till vänster här ovan. Jag la till den bilden som startbild på mammas dator för ganska längesen för att skämta lite med henne. Se om hon märkte något och det gjorde hon, speciellt i förrgår…
Det var först då som mamma märkte att den lilla bilden inte bara var startbild utan den hamnar på varenda mail som hon skickar… Hah, jag som bara ville skämta lite… De måste ju tro att mamma är väldigt udda när hon har en sådan profilbild. Den är ju inte vacker. Så jag får nog ändra tillbaka antar jag.. Haha. Så pinsamt för henne men samtidigt väldigt komiskt!

Ni kommer tycka jag är en tönt nu men ser ni det lilla hjärt-gemet på bilden. Jag tyckte det var så fint att jag köpte ett paket med dem i lite olika färger, sånt knäppt som jag gläds av. Heh ^^ Som sagt, jag försöker få ordning på mig själv här… Detta ska nog gå.
Om ni undrar varför jag har tagit kort på en miniräknare så ska jag förklara för er. Jag satt med mina räkningar och skulle räkna ihop vilka pengar som skulle vart och jag var för trött för huvudräkning. Så jag frågade mamma om hon kunde ge mig en miniräknare.. Jag fick en megaräknare istället. Kaos e den, blev allt lite förvånad när hon drar fram den stora… 😛

Min väska
Min väska

 

wpid-20140218_191836.jpg
Lite nya armband

Vet ni, jag har även köpt en väska då den förra gick sönder. Det är helt fantastiskt att min förra inte gick sönder förrns nu. Har använt den så länge att alla fack i min väska var trasiga och utsidan med. Det kändes skönt att jag hittade en bra väska så fort. Är riktigt nöjd! Gjorde även lite fler armband nyligen, det gick så fort när jag väl kom igång så nu har jag gjort lite fler.

Tänkte avsluta med att att säga att ni som inte sett filmen Frozen (Frost på svenska) borde se den. En go feelgod film som jag verkligen rekommenderar. Det är en låt från filmen som heter Let it go som jag inte kan sluta lyssna på.  Let it go är en låt ur filmen som jag lyssnar på hela tiden just nu. Jag tycker den är riktigt mäktig. Här tänkte jag dela med mig av en go version av låten, hoppas ni gillar den!


14 svar till “Lite kul”

  1. Alltså varför kör du med miniräknare? Vore det inte smidigare att
    använda ett kalkylblad? Det finns ju bra gratis kontorsprogramssviter
    i form av t.ex. OpenOffice och LibreOffice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *