Groggy


wpid-collage_74.png

Tjena!
Igår var jag och hade det det gött hos min bror Kalle. Han stod för maten och gott blev det också. Jag tog en härlig promenad med Emma (min brors flickvän), Olivia och lilla hunden Nadja. Så härligt att äntligen se solen titta fram och se en blå himmel, det var ett tag sen. ^^ Jag blir så mycket gladare bara av vädret!
Vet ni, en timme promenerade vi idag och det är riktigt bra jämfört med vad jag klarat av innan. Vi gick i en del uppförsbackar och det gick helt okej. Känns fräckt! Så svag är jag inte längre, känns allt som att jag får tillbaka styrkan i benen. Dock får jag ont i min fot pga jag går på skenan av plast (där sulan i skon ska vara så finns nu istället en yta av hård plast som är en del av skenan). Så det känns segt eftersom att det är väldigt bra träning att gå mycket.
Jag vågar just nu inte promenera själv med tanke på allt som hänt. Det är främst hjärtstoppet som gör att jag inte litar på min kropp. Men någon dag kanske jag kan våga mig ut på en promenad själv… 
Smärtmässigt så känns det ganska bra just nu. Jag har slutat med två mediciner för smärtan i bröstkorgen och hittills har det inte gjort för ont. Smärtan är kvar men så kommer det nog vara ett tag framöver. Den nya medicineringen för foten gör att jag blir väldigt groggy. I förrgår svullnade en del av min hand upp så jag började titta på vad man får för biverkningar och det skulle jag kanske inte gjort…

De jag lade märke till var:

  1. Ökad aptit
  2. Dvalliknande tillstånd
  3. Muntorrhet
  4. Svullnad i kroppen inklusive armar och ben.

Dessa biverkningar har jag tyvärr fått men det var absolut inte bland de värsta. Det känns trist men eftersom jag får så bra smärtlindring av medicinen så tror jag att jag kan stå ut. Väldigt knepigt att kroppen kan svullna upp lite här och där, men jag får väl ringa till min läkare om jag blir orolig. Hoppas på att jag inte får fler biverkningar och att foten successivt blir bättre. En medicin färre skulle inte varit helt fel…

wpid-collage_89.png
Superstora svampen och hemmagjorda chips 🙂

Min helg har varit helt underbar! Här kommer en liten uppdatering…

Här har ni Lina, hon bor i Stockholm annars så det kändes kul att hon prioriterade att träffa mig nu när hon var i Göteborg. Var så kul att träffa henne och hennes pojkvän. Hennes familj var också kul att träffa eftersom det var så längesedan vi sågs. På bilden ser ni en superstor svamp som Lina håller i. Den anser de vara en vegetarians motsvarighet till fläskfilé. Jag tyckte det var väldigt gott att äta vegetarisk mat. Det blir lite skillnad mot vad jag annars äter. Det var verkligen god mat och väldigt trevligt att få en uppdatering av hur de har det nu.
Så tack för en underbar kväll, jag hoppas ni vet hur mycket jag uppskattade den!

Min önskepärla
Min önskepärla

Den kvällen fick jag en väldigt fräck och fin present som jag så gärna ville dela med mig av. En pärla som jag fick ta ur musslan själv, se vilken färg den var i och sedan sätta in den i halsbandet. Väldigt spännande present, jag har nu önskat min önskan och jag fick en vit pärla. Den vita pärlan ska stå för visdom och det kanske passar mig, vad vet jag? Så nu får vi hoppas att min önskan blir verklighet… :O
Tack så jättemycket!

Blir så varm inombords över att det finns så många som tänker på mig. Att jag sedan får superfina presenter är jag också väldigt tacksam över! Det betyder så mycket med alla fina ord, allt stöd och all omtänksamhet som finns runtomkring mig. Jag kan inte tacka nog men ni vet vilka ni är. När jag har mina jobbiga och tunga stunder så känns det väldigt skönt att veta… att jag har människor runtomkring mig som finns där. Blir så glad över varenda liten kommentar, kram och omtanke som jag får.

Jag läser en blogg om en tjej som kämpar så hårt just nu. Hon står på väntelistan för att få organ och väntar på en dubbeltransplantation. Hon behöver allt stöd hon kan få. Hennes blogg hittar ni här. Jag tänkte att ni som läser har hjälpt mig så mycket så om några av er börjar stötta henne så kanske hon kan må lite bättre mitt i allt.

Té

Jag hade även ett gäng vänner hemma hos mig på middag i söndags. Min familj hjälpte till med det mesta. Är så tacksam över att jag har min familj som är så stöttande.
Som alltid så hade vi riktigt roligt när vi sågs. Saknar dem och jag saknar faktiskt att studera… Vi får se om jag sätter igång senare när jag mår bättre…..
En härlig kväll, tog inte så många bilder för jag ville mest bara finnas till och ta det lugnt. Småprata lite…

Så därför blev det en bild efter att alla hade gått. En bild från min egna ”efterfest” med all pilleruppdelning, så kul har jag på söndagskvällarna. 😉
Känner mig såå groggy och trött just nu men jag antar att det är smärtmedicinens fel. Så jag dricker mitt te och hoppas på att det blir bättre när kroppen vant sig.. Eller så blir det kanske bättre nu när jag äntligen kan somna på kvällarna…

Vi får se helt enkelt…. Nu ska jag trotsa min trötthet och ta mig upp ur sängen för att först ta ett blodprov och sedan träna lite. Hoppas på att allt ska gå bra.


2 svar till “Groggy”

  1. Det var så härligt att träffa dig och ha en kväll tillsammans. Jag hoppas att du vet hur mycket det betyder för mig också! <3 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *