I veckan

wpid-collage_99.pngHej,
En mysig bild från förra veckan då vi tog en go promenad i solen och köpte varsin glass. Så härligt! Hon e så söt <3

Denna veckan så har det inte hänt så mycket. Har inte pluggat så mycket som jag egentligen behöver. Men jag har kört fast i matten just nu och det är så svårt att ta sig vidare… Så vi får se när jag lyckas… Man ska ha kvar kunskap från förra läsperioden(matte D). Det var den jag gjorde klart innan jag föll ihop förra året och jag har tappat en del minne så jag minns inte riktigt den kursen. Men jag hoppas minnet kommer tillbaka snart, vi får se!
Så i veckan har jag försökt traggla mig igenom lite mattetal men just nu orkar jag inte. Så jag gör lite roligare grejer istället. Träffat lite kompisar har jag allt. Alla kompisar som kommer från Göteborg men pluggar på annan ort kommer nu tillbaka hit så det är kul att kunna träffa dem lite. 🙂

wpid-collage_105.pngHär på bilden ser ni My och jag. Hon har hjälpt mig med matten i veckan. (Tack My!) I måndags så bestämde vi oss för att göra något annat än att plugga så vi gick till sjöfartsmuseet för det var det enda museet som hade öppet. Det var ganska kul där, vi hittade ju fina fiskar i akvariet. 😉 Nä men de hade en väldigt intressant utställning om allt skräp som slängs i havet, den var också värd att se. Det var så fint väder så jag är glad att vi kom ut när solen fortfarande var framme. En mysig dag ^^

wpid-collage_106.pngStella kom till Göteborg så vi var tvungna att ses. Vi har inte setts sen innan sommaren då jag fortfarande hade hjärtpumpen så det kändes gött att ses utanför sjukhusmiljön! 🙂 Pratade lite om allt som hänt och åt gott. Lyxigt ^^

Det känns väldigt bra att jag kan sticka iväg och träffa kompisar helt själv nuförtiden. Glad att jag vågar och känslan är riktigt go!

Uppdatering:

 • Jag kan ha hittat ett par vårskor där fotskenan får plats. Hoppas skorna blir bra…
 • Vi har höjt medicinen mot smärtan i foten lite mer nu. Jag känner ingen direkt skillnad så antagligen får vi höja den lite mer ändå. Vi får se vad läkaren säger.
 • Känner att jag äntligen orkar ta kontakt med mina vänner igen. Har verkligen inte orkat innan dess. Så det är jag glad för…
 • Är fortfarande förkyld och längtar tills jag kan få träna igen…

Det har inte hänt så mycket annat, det största är väl att jag nu har sökt till de utbildningar jag vill gå på i höst. Vi får se om jag kommer in på favoritutbildningen. Det känns lite spännande faktiskt. :O

8 reaktioner på ”I veckan

 1. Jag blir glad över allt roligt du orkar med, så härligt att du klarar av det! Glad över att du hittat skor…. Kramar

 2. Hej Sofia, tack för ditt svar förra veckan kring min fråga om din besvärliga fot. Jag har varit i Frankrike en vecka och inte ägnat nätet så mkt tid, därför heller inte svarat. Njut av påsken på alla sätt-förhoppningsvis av sol, familj och av att läget är så väsensskillt från läget för ett år sedan! Kram, Karin

  1. Hej karin, inga problem alls. Vad skönt med semester, nu blir jag avis. Jag njöt ordentligt i helgen. Så glad över att livet e så mycket bättre nu. Kraam till dig!

 3. Åh vad så himla mysigt att träffa dig igen och catcha up på allting!! Det får vi göra om nästa gång jag kommer till Gbg! Så kul att se hur du mycket du förbättrats sen vi sist sågs!! Helt otroligt att du kommit så långt som du gjort !! Kämparglöd kan man komma långt med! Det är du ett levande bevis på!!❤️

  1. Hej stellur! Så glad att jag fick träffa dig igen nu när allt är så mycket bättre! Jaa, vilken skillnad det är! Åh tack, vad fina ord du skriver. Kraam going! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *