SjuklingHejsan,
Hittade denna bilden och tyckte den var söt. Tycker den är fin i att den kan betyda massa olika saker. Man får hitta något för sig själv.
Jag kände att det skulle vara skönt om det såg ut så i verkligheten, att man kunde odla nya hjärtan. Då kunde andra få må lika bra som jag gör idag. Det som känns lite knasigt är ju att forskarna är på väg dit men det är ju såklart superpositivt också! 
Man kan ju även se bilden på ett lite mer normalt sätt tex att man ska vara kärleksfull mot varandra. Sprida kärlek runtomkring sig. 😉

Just nu är jag fortfarande sjuk. Jag har varit förkyld i ca 2 veckor nu och kände mig i måndags ganska frisk. Men på tisdagen fick jag feber och kände mig riktigt kass igen, fick även ont i halsen… Så jag antar att jag åkt på en ny förkylning. Känns jättetrist. Tur för mig att jag är sjuk när det är lov på skolan så jag slipper missa föreläsningarna…  Idag känner jag mig inte alls lika hängig så vi får hoppas att jag får någonting gjort…. ^^
Vet ni, jag har märkt att matte E är ganska svårt när man tappat en del baskunskaper. Så jag undrar verkligen hur detta ska gå. Har bett om hjälp av mina vänner som gick basåret förra året och så får jag hoppas att de kan hjälpa mig… Det löser sig alltid har jag lärt mig, hoppas det gäller detta också 😉


4 svar till “Sjukling”

 1. När jag gick på gymnasiet en gång i tiden (mitten på 90-talet) så ingick
  det upp till Matte C i programmet. En otroligt otrevlig upplevelse. 😕

  Så jag är rätt impad av att du fixar sådant. 😉

  • Jag gillar matte, men de börjar bli lite väl svårt. Speciellt eftersom att jag inte läst något om matte på mer än ett år. Men det löser sig nog.. Tack!

 2. Sofia, jag tror att du har ”planterat” många hjärtan med dina tankar och din fantastiska blogg. Du har verkligen spridit den kärlek du talar om mitt i all din värk och ditt onda.
  Du är fantastisk!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *