Sjuk


Sjukling
Sjukling

Så här ser jag ut idag. Kopp i handen och med kuddar överallt. Är riktigt sjuk… 🙁 Dunderhuvudvärk, feber, superont i halsen och känner mig helt orkeslös. Känns lite trist då jag hade tänkt vara frisk nu.. Så nu får vi se hur lång tid detta kommer ta att bli frisk ifrån. Önskar jag kunde få ha lite mer energi så jag kan plugga till nästa tenta.. Men får försöka plugga imorgon igen antar jag. Kände av att något nytt var på väg igår då jag kände mig helt slut. Såååå tröttsamt 🙁 Får försöka ta febern sen. Vi köpte en örontermometer från apoteket för ett tag sen men jag får den inte att fungera. Den visar alltid 3 olika temperaturer.
Varm är jag i alla fall!
Har svårt att sova nu för jag har alldeles för mycket kämpiga drömmar. Stressiga mardrömmar är det. Ganska otrevligt :/ Får försöka vila utan att somna..
Låter kanske negativ men det skulle vara så härligt att få träna och känna på hur bra jag kan må igen med denna fantastiska nya möjligheten som transplantationen har gett mig…

Ååååh jag mår inte bra idag 🙁 Börjar fundera på om jag kanske borde ha ett uppehåll ändå. Inte börja plugga till hösten utan börja plugga nästa år istället. Eftersom jag blir så trött redan och känner mig (små)sjuk hela tiden. Vi får se… Tanken är väl att få dessa två tentor gjorda så jag slipper tänka på dem. Sen får vi se hur jag gör. Men om jag ska fortsätta bli sjuk hela tiden så kommer det inte funka. Får väl fundera lite mer….


7 svar till “Sjuk”

  1. Tycker att du ska känna in och om det känns för mycket att ta det lite lugnt. Du har ju verkligen inget att stressa över egentligen. Krya på dig sötnos <3

    • Hejsan Loj, så sant ja! Men du känner ju mig… Men ska försöka att ta det lite lungnt så jag kan få bli frisk igen! Längtar 🙂 Tack och kraaam

  2. Du är en kämpe! Fokusera på att må bra nu och sen när du känner att du har energi och lust kan du ta tag i tentan..dom kommer att finnas kvar 😉

    • Hejsan Louise 🙂 Jaaa, tentorna dom finns ju alltid kvar, men chansen till garanti plats är lite oviss. Men det ska nog gå bra dethär 😉 Jag har ju fått världens snyggaste anteckningar av en viss person 😉 Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.