Få dansa


 

Movits på Colors
Movits på Colors

Jag fick dansa i onsdags! Såååå härligt! Vi var på The Docks som nu ligger på Bananpiren här i Göteborg. Där spelade Movits live och de har så dansvänlig musik. Det bara bubblar i kroppen, jag kan inte stå still… Så jag dansade nog 2 timmar i sträck, vet ni vad det ger? Träningsvärk… Aouch! Men vi hade riktigt kul! För er som inte vet vilka Movits är så finns det en video här ovanför men en av deras låtar. Temat för kvällen var rosa, var man tillräckligt rosa kunde man få lite olika grejer som tex solbrillor så vi satsade lite. Fick senare veta att de inte hunnit få tillbaka grejerna från tryckeriet inför premiärkvällen så det fanns inget att få.. 🙁 Jag som ville ha rosa solbrillor, haha 😉

Är så glad att jag kan dansa igen, det är så himla härligt att bara släppa loss! Skita i allt och alla just då och bara dansa, dansa bort mina bekymmer…

Kanske får slänga in ”klubbdansen” som en del av min träning? Kul är det i alla fall! Trots att jag varit sjuk nyligen märker jag skillnad på energin när jag dansar. Energin är kvar, orken är kvar och kraften rinner inte ur mig direkt. Tycker det är fantastiskt att det funkar så bra med mitt nya hjärta! Helt fantastiskt…

Goa vänner som hänger med! Vi kom på ett tecken jag skulle göra ifall att jag kände mig trött och behövde vila lite. Det funkade väldigt bra! Jag är inte alls orolig när jag är ute för jag känner att jag har kontrollen men kan tänka mig att mina vänner kanske var lite nervösa första gången nu men det gick ju suveränt!

tillhör poffen.se


3 svar till “Få dansa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.