Kulturkalaset!H
ejsan,

Jag tycker detta är så viktigt och nu kan alla ta chansen att lära sig HLR. De kommer nämligen finnas i Göteborg under Kulturkalaset som är nu i veckan. Så ni som har möjlighet att ta er dit kan passa på att gå förbi  Stora Teatern och lära er hur man ska göra.  Jag ska definitivt dit och lära mig hur man gör.
HLR räddar liv och det har räddat mitt liv! Det är extremt viktigt så kom igen nu och gå dit i veckan eller gå en kurs vid ett annat tillfälle. Du vet aldrig när du får användning av kunskapen!

Jag har inte vågat ta en kurs än pga mitt oastabila bröstben då jag vet att det krävs mycket kraft för att utföra kompressionerna. Men jag tänker prova i veckan under Kulturkalaset och se om jag får ont. Sen är målet att jag ska anmäla min familj och mina vänner till en kurs i HLR nu till hösten. Känns bra! Jag har aldrig fått gå en kurs i skolan, önskar så att det vore obligatoriskt i alla skolor och på alla arbetsplatser. I framtiden kanske?


4 svar till “Kulturkalaset!”

    • Hejsan Ann-Louise. Visst är det, ska verkligen anmäla mig till en kurs nu i höst så jag kan lära mig det bättre. Hoppas du också haft en bra dag.
      Kram

  1. Vi fick en sådan genomgång för 4-5 år sedan, men det behöver uppdateras då och då. Numera har vi en sådan information på kylskåpsdörren.
    Ha det så bra!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *