Helsingör


image

Tjeena!

Jag och en del av min familj var i Helsingör förra veckan. Riktigt trevligt var det. Vi strosade mest runt, vi hade inget direkt mål med resan. Har inte varit där sen jag var liten och nu kan jag efter att ha varit där igen säga att jag tycker det är en väldigt mysig stad. Var glad att en av mina bröder kunde åka med då alla är upptagna med jobb just nu. Bara jag som är ”ledig” hela tiden. Jag var glad och vi hade riktigt kul! Tyvärr får jag väldigt ont i fötterna av att gå en längre bit vilket känns väldigt tråkigt. Fick ganska ont i fötterna efter denna dagen men så är det bara. Jag är ganska van vid det nu…
Var lite klantig när vi var i Helsingör och lyckades glömma ett par nyköpta byxor på ett café. Blev riktigt trött på mig själv när jag kom på det då vi hade gått ganska långt ifrån caféet. Men det var bara till att vandra tillbaka för att få tag i byxorna igen. Hade en väldans tur att dom var kvar när vi väl kom fram. Känner mig glömsk och ganska virrig just nu… Vi får hoppas att det bara är en fas jag går igenom.. Hah ^^
Vi fick riktigt härligt väder när vi var där och det är man inte bortskämd med här i Sverige… Lyxigt!

image

På vägen hem stannade vi i Tylösand för att ta ett dopp men jag skippade det. Ser ni att jag lyckades få upp mitt ben på översta bilden? Har inte stretchat sen jag blev sjuk så det är fräckt att det sitter i.  😉


4 svar till “Helsingör”

 1. Haha sjukt vad vig du är fortfarande :O
  Ser ut som ni har haft det väldigt mysigt i alla fall <3 Jag kommer till gbg på måndag. Kanske har du tid att ses någon gång i veckan? Puss

  • Hej Loj, visst e jag!? 😉 Ja, de va väldigt skönt att vara iväg. Jaa, va kul! Klart vi ska ses. Jag tror jag kan på tisdag, kan du då?
   Kraaam

 2. Härligt att du fick en fin dag i Helsingör, jag är där ganska ofta och strosa. Bor 2 mil från Helsinborg så det går snabbt…
  Hoppas du blir bättre i foten snart.
  ha de gott/ kram Lisa

  • Hejsan Lisa, åh va mysigt. Då kan du vara där ganska ofta. Det är väldigt fint där. Även i helsingborg vid vattnet. Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *