Lite för vågat

image

Tog en promenad förra veckan med dessa två små busar. Jag hade gått hela promemaden 2 gånger tidigare med hunden Nadja och det hade gått jättebra. Nu bestämde jag mig för att ge mig ut själv på en promenad med både hund och barnvagn… Det var inte min bästa idé ska jag erkänna. 😉

När jag väl var framme vid havet vilket är halvvägs så kände jag mig helt slut. Jag inser då att jag inte har någon aning alls om hur jag ska orka ta mig tillbaka. Men det som var skönt i den situationen var att jag inte fick panik utan jag tänkte mest: vad ska jag göra nu? Tillslut valde jag att gå väldigt långsamt tillbaka, snäppet snabbare än en snigel och tillslut var jag hemma igen!

Det positiva är väl att jag lyckades ta mig hem och att jag vågar testa mina gränser? ^^ Det var en väldigt mysig promenad trots att den gick i snigelfart. Blir så glad av att vara med lilla Olivia, jag får så galet mycket kärlek tillbaka. Det ger energi ❤

image

2 reaktioner på ”Lite för vågat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *