Helt slut…

image

Hejsan,
Dagens undersökningar var väldigt kämpiga. Berättar mer i nästa blogginlägg. Är lycklig över att 1års kontrollerna är över nu.. Det är kämpigt att vara transplanterad den första tiden men det blir bara bättre och bättre. Känns så skönt att undersökningarna kommer glesas ut mer och mer framöver.
Nu har jag äntligen kommit hem till min mysiga säng. Har tagit lite smärtlindring och ska sova ett tag. Har så himla ont inuti kroppen. Känns som om jag har ont i mina blodådror.. Haha, det låter så knäppt men det är väldigt ömt inuti kroppen. Usch.. Tror det blir bättre när jag vilat en stund… Hoppas på det!

2 reaktioner på ”Helt slut…

  1. Jag förstår att du tycker det ska bli skönt nu när 1-års kontrollerna är över. Å att det inte blir så ofta längre som det har varit. Men dom är ju bra att ha.
    Tänd dina Sofiabollar, lägg dig skönt och bara var:-) . (Man får faktiskt tycka synd om sig själv,även om man är tapper)
    Kraam på dig fialotta

    1. Ja så skönt Petra! Ja kontrollerna är verkligen bra att ha. Har ingen aning om hur orolig jag skulle varit om de inte kollade min kropp noga och såg att den fungerar som den ska. Ja! Åh taack. Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *