Wihooo


image

Tjo,
Var hos läkaren igår och fick veta de bästa möjliga nyheterna. Allt ser jättebra ut, alla undersökningar gav fina resultat och jag är faktiskt överlycklig. Det är verkligen en milstolpe att ha nått 1 år med mitt nya hjärta med god hälsa! Det är obeskrivligt!!!
En oro ja inte visste fanns i kroppen har jag nu blivit av med. Jag är riktigt lättad! Det är helt fantastiskt hur bra allting har gått. Nu är det bara att fortsätta i rätt riktning så jag kan vara frisk och börja plugga eller kanske skaffa jobb! Eller båda? Känns spännande!

Är så glad att min hjärna fungerar trots manuell HLR i mer än 40 min! Att ha chansen att kunna leva livet igen. Jag har haft sådan otrolig tur och är tacksam varje dag för alla inblandade som har gjort att jag står här idag.
Stort mega-tack!

Idag firar jag genom att vara förkyld med ont i halsen. När jag blir frisk igen då ska jag hitta på något roligt för att fira. Just nu har jag gott om tid att fundera va det ska bli då jag tror att det kommer ta ett tag att kurera förkylningen med endast citron och ingefära. ^^ Vi får se! 


12 svar till “Wihooo”

 1. Grattis på födelsedagen.

  Ett tips på ett bra sätt att fira är att åka på en brunch eller middagskryssning
  med några av de gamla fina skärgårdsbåtarna som finns i Stockholm.

  Strömma kör året runt och Blidösundsbolaget har både Julbordskryssninagr
  och julmarknadskryssningar upp till Blidö i Stockholms norra skärgård.
  Det senare körs endast den 6:e december.

 2. Hela 1 år!!:-D
  Ja,vad ska man säga? Mer än att allt är så sanslöst, det du har varit om. Å här står du, vacker o modig. Fantastisk på alla sätt! Så som du har kämpat sen allt hände. Det krävs en inre styrka, o det har du Sofia.:-)
  Fortsätt dela med dig av din resa, på dom sätt du gör det på.
  Många kramar till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.