Förväntansfull


Hejsan,
Imorgon ska jag till thorax intensiven igen för att prata med läkare om alla ingrepp som gjorts då jag inte var medveten om vad som hände. Är förväntansfull då jag redan nu känner att det skulle vara skönt att veta lite mer om allt som hänt. Få ordning på lite pusselbitar som fattas. Vi kommer träffa en kirurg, överläkare och perfusionist. Känns fantastiskt att få ihop ett sådant möte. Har försökt fundera på om jag har några frågor men jag har inte kommit på så många än. Hade tänkt kolla igenom mina anteckningar idag och se vad jag hittar.

Idag vill jag gärna dela med mig av en video som jag tycker är väldigt fin.  En vacker historia om hur en kille med autism öppnar upp sig efter ett möte med en kämpe till hund. Ytterligare information hittar du via länken –>HÄR<–.

 

 


3 svar till “Förväntansfull”

    • Hej Petra! Jag fick väldigt många svar den dagen. Det var riktigt kämpigt faktiskt. Lyckades klara mig ganska länge utan att gråta och det kändes skönt. Försökte vara så saklig som möjligt för att klara av det men det är ganska svårt när det är mig det står om i Journalen. Vi hann inte så långt för min journal är ju hur lång som helst. Men jag fick ändå veta det jag velat veta mest. Så det kändes bra. Herregud va jag har kämpat. Helt otroligt. Kram tillbaka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *