Godnatt


image

Här har ni min räddare i nöden inatt. Mådde bättre några dar men nu har jag börjat må lite sämre. Har så himla ont i halsen. Så de e tur att Fishermans Friend finns! Ni vet när det gör ont bara att svälja. Att det skär och svider i halsen.. Känns trist :/ Ska försöka att inte prata så mycket imorgon så får vi se om de blir bättre.
Vaknade nyss upp av att jag blev skjuten i min dröm. Ni vet när man får en dröm där man faller och precis innan man dör i drömmen så vaknar man upp. Tycker det är ganska obehagligt med sådana drömmar. Speciellt denna men jag hoppas jag kan somna om snart! ❤ Det är ju ganska vanliga sådana drömmar men tycker de är lika jobbiga varje gång..
Men nu hade jag tänkt försöka somna om…

Gonatt!


2 svar till “Godnatt”

  1. Hoppas dom hemska drömmarna försvinner snart. Goda halstabletter du har, brukar också hs dom när jag är förkyld. Enda negativa är att jag nyser som attans av dom.
    Ha en skön helg/Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.