Sjukis


image

Tjo,
När man är sjuk kan man virka sånahär ⬆. Visst blev dom söta? Har fortfarande superont i halsen vilket är riktigt segt. Försöker vara så tyst som möjligt för att det ska göra mindre ont men de e väldigt tråkigt… :/ Har någon något vra knep för att bli av med halsontet? Hoppas förkylningen går över snart, jag vill ju så gärna börja träna igen. Vill kunna umgås med vänner också. Samtidigt så är jag glad att det bara är en vanlig förkylning. Tänk om jag skulle haft halsfluss, det hade verkligen varit sämst. Får la försöka vara kreativ tills jag blir frisk igen. Får se vad jag ska hitta på nu?! ^^  Kanske ta tag i pappersarbetet igen.. :/ Vi får se..


6 svar till “Sjukis”

    • Ja, honungste fungerade ganska bra. Känns dock som att man har hål i tänderna efter ett tag. ^^ Har missat att köpa Strepsils.. men tack för tipsen Louise!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *