Blöh

image

Hej,
Vet ni att jag hade planerat in en jätterolig helg. Vad hände med den, jo jag fick ställa in allting för min kropp har bestämt sig för att fortsätta vara sjuk. Tycker halsen borde bli bättre snart och sluta göra svinont. Samtidigt ska jag vara glad att det bara är en liten förkylning och inget allvarligare!! Jag har börjat få tillbaka min röst nu vilket känns jätteskönt. Jag är ju väldigt pratglad av mig. ^^
Har också pratat med min ”smärtläkare” och vi ska försöka trappa ner en av medicinerna jag tar för smärtan i foten. Saroten heter den och jag ska börja imorgon. Så nu får vi se om smärtorna i foten har minskat eller inte. Blir spännande, hoppas jag kan bli av med en medicin nu! Hoppas!! 😉

En reaktion på ”Blöh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *