Vill vara bekymmersfri igen….


Den som skrev detta citat vet nog inte vad ångest är....
Den som skrev detta citat vet nog inte vad ångest är…. 😉 

Hejsan!!!

Jag har inte varit så aktiv med skrivandet för jag försöker vara bekymmersfri igen. Det går ganska bra faktiskt! Umgås med vänner så mycket det bara går och försöker må bra helt enkelt! Det går bra ända tills att jag ska sova då oron kryper sig på.. Men jag försöker lösa det på mitt sätt. Skriver ner det jag tycker är jobbigt och försöker se lösningar. Har dock ett problem som jag inte kan lösa själv och det är min ångest inför att det i framtiden faktiskt kan bli så att jag behöver en ny hjärttransplantation och alla risker det innebär (förhoppningsvis blir det aldrig så men oron finns ju ändå).
Imorgon ska jag få träffa en ny psykolog som jag verkligen hoppas ska vara bra! Han kanske kan hjälpa mig hantera det? Jag håller mina tummar. Annars får jag fortsätta söka efter någon annan som är bättre.. 🙂

Men vet ni? Jag har så himla mycket att vara glad för ändå. Världens finaste vänner, min goa familj och livet i allmänhet! De e faktiskt fint! 


5 svar till “Vill vara bekymmersfri igen….”

 1. Jag slutar aldrig förvånas över hur fantastiskt förståndig du är. Lycka till i morgon!
  Kramar <3

 2. Jag hoppas att du vart nöjd med den nya psykologen. Sånt är ju så otroligt viktigt, att det ska klaffa och kemin ska ju stämma.
  Du gör helt rätt så som du gör nu. Skriva ner sånt som är jobbigt, när det ÄR jobbigt. Prata med nära och kära, eller släppa det för en stund och göra andra saker som skingrar tankarna. Men att det är jobbigt ibland, det förstår jag. Ångest är jobbigt att ha. Det vet jag. Erfarenheten talar.?
  Stark som du är, så kommer det här att bli bra.☺
  Stor kraam till dig❤

  • Han är helt okej faktiskt. 🙂 Jag brukar ge det 3 besök och nu är jag inne på mitt 4:e så han är relativt godkänd.
   ^^ Tack, ja du har ju lite koll på det. Tack P! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *