Metro igen!


image

Hejsan,
I förrgår blev jag uppringd av metro som undrade om jag ville skriva en debattartikel om organdonation och det tackade jag självklart ja till. Eftersom det är donationsvecka så ville de ha en artikel skriven av en person som själv är transplanterad och då fick jag chansen.
Tänk att jag får möjligheten att nå ut till så många! Det är stort!!! 🙂
Hoppas verkligen att fler tar ställning nu…

Här hittar ni länken till artikeln jag har skrivit: Sofia-metro


3 svar till “Metro igen!”

  1. Jag tycker det är så starkt av dig att dela med dig av din historia. Du gör det på ett sånt naturligt sätt.☺ Vare sig det är i text eller i tal. Du berör så enormt mycket, så du är verkligen rätt person för det här.
    Jag säger det igen, du är en hjälte!?
    Kraam❤

    • Tack P! Det kändes riktigt mäktigt att få skriva ihop något helt själv. Med mina egna ord… Som nu har nått ut till så många.
      Mäktigt! Tack fina du! Du e en av mina hjältar ska du veta! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.